Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao, banega ve cagne olayında kesinlikle tuhaflıklar var.. fatih altaylı isim vermeden bir kulüp başkanının cagnenin satılmaması için menejeriyle görüşme yaptığını açıkladı.
Mehmet Karahanli

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

falcao, banega ve cagne olayında kesinlikle tuhaflıklar var.. fatih altaylı isim vermeden bir kulüp başkanının cagnenin satılmaması için menejeriyle görüşme yaptığını açıkladı.
olur ali koc dan hersey beklenir de, iyi oyuncu olsa alan alir diagne yi. bizim almamiz zaten basta hata idi

9 ve üzeri alan rahat sampiyon olur zaten onu demek istiyorum hocam. Benim hissettigim biz ayni galibiyette kalsak bile 5 mağlubiyet yerine 4 maglubiyet olur aradaki 1 fark galibiyete yazar ki buda 29 puan topladik demek olur. Icerde 14G 3B desen 45 puan yapar toplayinca 74 oluyor. Bu sene 69 68 puan olmaz şampiyon

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok sizi haksız düşürecek bir şey demedim gayet makul yazmışsınız hatta tezinizi güçlendirmek istedim ama katılmadığım bir konu var 9 galibiyet alabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum ne fener ne beşiktaş ne de şu şartlar altında biz alabiliriz. Anadolu da ciddi bir kalite var artık reaksiyon gösterebiliyorlar bu da ligin daha çok uzun olacağını gösterir

31 agustos tarihi teknik direktor transferi icin de gecerli mi?

TD yil boyunca degistirilebilir. Ama bu sezon ícin çozum bu degil. Ihale yeni gelecek adama kalmasin. Bu takimi Terim bu hale getirdi. Birakalim sorumlulugu da ona kalsin. Bakalim bizi 8 kere sampiyon yapan Hagi, Drogba, Gomis miymis? Yoksa Terim ve transfer ettigi Cakne miymis?

takım hala forvetsiz lan.bunun sonucu olarak gelen forvetler bu beklentilerin sonunu güzel bi yere cıkarabilir.hani vuslat güzeldir.

Yok sizi haksız düşürecek bir şey demedim gayet makul yazmışsınız hatta tezinizi güçlendirmek istedim ama katılmadığım bir konu var 9 galibiyet alabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum ne fener ne beşiktaş ne de şu şartlar altında biz alabiliriz. Anadolu da ciddi bir kalite var artık reaksiyon gösterebiliyorlar bu da ligin daha çok uzun olacağını gösterir
Anadoluda kalite var evet çok haklısın bu işimize gelmediği gibi bunu isimize de çevirebiliriz. Neden dersen Konyayi ve bir iki takimi cikardigimda geri kalan anadolu takimlari top oynamayi düşünüyor. Eskisi gibi bam güm vur ileri oyunu soğut fazla yok. Yani akilli oynarsan rakip sana gol atmaya gelirken bir gol atarsan bütün planini bozarsın.

Ben o yüzden daha akıllı oynayacagimizi düşünüyorum. Denizli maci mağlubiyet geldi evet ama 10 kişi kac dk oynamamiza rağmen adamlar anca 75te gol atabildi. Kaza bela bir gol atsan is biterdi. Bu sene ayni bu sekilde gidiyor.

En büyük örneği basak fb maci. Basak maci koparamadi ve 2 tane yedi.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar samiyende hangi takım tam hatırlamıyorum ama on kişi kaldık Hakan Şükür bir pres yapıyor son dakikalarda maç bitti yere yığıldı ağzından bir duman çıkıyor yeminle ben böyle istiyorum abi forvet basacak kosacak pres.Bu gün biz al gülüm ver gülüm geriye yana seri ne Hakan Şükür gibisi gelmedi bence hemen isminden dolayı kizmayin bana sahadaki duruşa bakıyorum.

ömer bayram hazırlık maçlarında orta sahanın ortasında oynadı ve oldukça iyi bir futbol sergiledi.. hatta okan buruğa benzettim bir ara.. ama hoca bir daha oynatmadı..onun yerine sürekli selçuğu tercih etti.

bu sefer cidden uyuyacagım.belliki 60.dakikaya kadar olan oyun,zaman zaman paslaşmalar keyif vermiş olmalıki bi gelecek gördünüz ve çokta tepkili degilsiniz son dk golüne ragmen.ki bu takım konya macındaki gibi talihsizlik yaşamadıgı sürece,denizli maçı da dahil rakibi boş bırakmazsa,lakayıt takılmazsa 10 kişiyle bile galip gelir.denizli macında gollerdeki rahatlıgı gördünüz.engel bile olmadık.bomboştular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt