Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin iyi calismadigi,rehavete girdigimiz ortada.ilk 11 in yarisinin afrika kupasindaydi ilk 11 e transferler gec geldi. Ligin basinda silkelenip kendimize gelmemiz bence daha iyi oldu. Kolay rakiplerle oynayip kendimizi kandirsak sene ortasinda gorulecekti bunlar. Herseyde bi hayir vardir. 3 hafta ust uste kazansak en kotu 2. Oluruz zaten sakin olalim. Herkese iyi geceler

Yönetimin Falcao konusunda ekonomik olarak risk almaya hazır olduğunu görüyorum.

Sadece Falcao değil başka şeyler de olabilir.

Hocanın konuşmasından iki cümle. Önümüzdeki haftayı bekleyip görelim.

son 30 saniyeyi izleyin.Hoca yarın dedikten sonra sanki pot kırmış gibi değiştiriyor.Muhtemelen yarın olumlu olumsuz bir şeyler duyarız

Şimdi kısaca şunu diyecem kendimce. Hocayi eleştiren oyun anlamında bişey demiyorum. Ama herkes bişey bekliyor en üst düzeyde. Adamda buna diyorki bana ne zaman istediğim zamanda istediğim kadroyu kuracaklar.

Sınava hazırlanan adım,bildiklerimiz ile yol alıyoruz hafizamizdakilerle. Aile,distakiler baskı yapıyor. Hukuk kazan en iyi üni.de diye ama olanaklar yok, bu olanaklar olmasada kazanıyorum diyor hoca.

Bence falcao yarın açıklanır.olumsuz olsa hoca zaten derdi.yani hoca yönetimin ne yapacağını bilmiyor mu?
Öte yandan olumlu olsa puan kaybina ragmen aptur korkarak apar topar kacmazdi diye düsünüyorum

Ama herkesin yazdigi gibi aksam falcao yatti hoca dedi gibi bi durum yok 2 kere izledim basin toplantiyi hocada bekliyo falcao yu net yani net yatan durum yok

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla işin doğrusu hocanın bugünkü açıklamalarından sonra bu takıma değil Falcao, Neymar da gelse pek bir şey değişmeyeceğini anladım. Bugünkü Konya maçının okunmasından hocanın kafasının çok başka yerlerde olduğu ortada. Keşke orada gerçek bir gazeteci olsaydı da kendisi sürekli Avrupa'daki bütçe eşitsizliğinden dem vururken Süper Lig'deki aynı marjda neden dandik Anadolu takımlarına karşı deplasman maçı kazamadığını sorsaydı hocaya. Hep bahane, hep bahane. O açıdan bu takıma belki top indirebilen bir pivot santrafor hariç bir eklemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hocanın şu oyun anlayışında anca o tip bir oyuncu şu oyun kalitesini bir milim yukarı çekebilir. O da olacaksa olur, olmayacaksa parayı çar çur edip yine Uefa'yla derde girmenin lüzumu yok.

Öyle diyorsun da. 2 senedir forvetsiz takım hücum anlamında nasıl varyasyon yapacak. Bunu suçu hoca değil. 2 senedir şampiyon yapmış hoca bu takıma kattığı madde ve hatta çıkardığı oyuncuların satışı ile UEFA açısından olumlu anlaşmalara yol açtı. Gitti devre arası iki stoper aldı toparladı orayı. Spl ye stopersiz çıktık forvet dışında. Bu yönetim banega-sevilla muhabbeti yüzünden hocanın planlamasının içine etti. Bunu görmek gerek. Adım gibi eminim fernandoyu vericez, banega yi alicaz dediler. Diagne ve bir oyuncu daha satıp forvet, onyekuru alınacakti. Bunlar olmayınca seri ve nzonzi ile Fernando açığını kapattılar. Bu yönetim lafını icraatlar dokemiyor. Bu da hocanın planlamasının içine ediyor. Hoca almayı da satmayı da becermeliyiz demedi mi. Hocaya madem UEFA,maddi sorunlarla gideceklerdi falcao ile uğraşmayacaksin

2013de fatih hocayi yedik basimiza neler geldi, ayni hatayi anca aptallar yapar

Yönetim hak ediyor her türlü halti yiyorlar.

Ama Fatih hocayı elestirelim evet ama, adam 2 senedir her türlü olumsuzluga rağmen şampiyon yapıyor. 2 haftadır oynuyorda rezil etmiyor ya. Sadece kötü ilk maçta, bu maç ta kötü değildi ama istenen seviyede değildi.

Ayrıca 2 aydır falcao diye umut,heves içinde sabır ettik.

2 ayda hocaya sabredin biraz. Takım düzelir...

Öte yandan olumlu olsa puan kaybina ragmen aptur korkarak apar topar kacmazdi diye düsünüyorum

Ama herkesin yazdigi gibi aksam falcao yatti hoca dedi gibi bi durum yok 2 kere izledim basin toplantiyi hocada bekliyo falcao yu net yani net yatan durum yok

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Apo pot kırmamak bide orda tataftar laf atar fln diye kaçmıştır.orda şimdi roportaj verse falcaoyu aldık dese bile taraftar laf atardı

Valla işin doğrusu hocanın bugünkü açıklamalarından sonra bu takıma değil Falcao, Neymar da gelse pek bir şey değişmeyeceğini anladım. Bugünkü Konya maçının okunmasından hocanın kafasının çok başka yerlerde olduğu ortada. Keşke orada gerçek bir gazeteci olsaydı da kendisi sürekli Avrupa'daki bütçe eşitsizliğinden dem vururken Süper Lig'deki aynı marjda neden dandik Anadolu takımlarına karşı deplasman maçı kazamadığını sorsaydı hocaya. Hep bahane, hep bahane. O açıdan bu takıma belki top indirebilen bir pivot santrafor hariç bir eklemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hocanın şu oyun anlayışında anca o tip bir oyuncu şu oyun kalitesini bir milim yukarı çekebilir. O da olacaksa olur, olmayacaksa parayı çar çur edip yine Uefa'yla derde girmenin lüzumu yok.

hocanın söylediği ile yaptığı birbirini tutmuyor. basın toplantısında golden sonra üstümüze gelen rakibe karşı geçişleri daha hızlı yapmak lazımdı dedi.

e o zaman ona göre takım kursana sayın hocam diyesi geliyor insanın. bu takım rakibi dengesiz yakalayacak hızlı hücumlara çıkacak oyunculara sahip değil. ortadan topu taşıyamıyoruz, kenardan da taşıyamıyoruz. böyle olmaz. geçen sene onyekuru ve beğenmesem de ndiaye top taşıyarak hızlı çıkışlarda yardım edebiliyordu. şimdi o işi yapacak bir adam bile yok.

ffp de işin bahanesi. yeni gelmedi ki, 2 senedir bu iş başımızda. bazı hamleleri geleceği düşünerek yapmamız gerekiyordu. hep tek senelik gidince böyle köşeye sıkışıyorsun işte.

2018'den itibaren bu 4 yıllık süreçte bize yardımcı olacak hamleler yapmamız lazımdı. son transferini yapmayan oyunculara yönelmemiz lazımdı. maalesef olmadı.

şimdi bu sezonu kaybedersek önümüzdeki sene için ffp'nin bize şart koştuğu yıllık bütçeyi sağlayamayacağız çünkü cl geliri uçacak. sonra çık işin içinden çıkabilirsen.

zor günler bizi bekliyor.

Hocaya laf edilmesi gereken tek konu Selçuk olayi.Oyun falan düzelir bir şekilde daha sezon basi ama 1 dk daha Selçuk oynarsa takımı izlemeyi bırakacağım

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca bilerek oynatıyor bence. Adam orta saha ve stoper dedi bugün açıkca. Biz orta saha istiyor zannetmiyorduk seri nzonzi gelince. Demek ki hoca banega da aklı.

Selcugu ve seri yi sürekli 10 numara gibi, bugünde feg kullandı. Oraya adam istiyor. Belhanda istediği gibi değil bence.

Öyle diyorsun da. 2 senedir forvetsiz takım hücum anlamında nasıl varyasyon yapacak. Bunu suçu hoca değil. 2 senedir şampiyon yapmış hoca bu takıma kattığı madde ve hatta çıkardığı oyuncuların satışı ile UEFA açısından olumlu anlaşmalara yol açtı. Gitti devre arası iki stoper aldı toparladı orayı. Spl ye stopersiz çıktık forvet dışında. Bu yönetim banega-sevilla muhabbeti yüzünden hocanın planlamasının içine etti. Bunu görmek gerek. Adım gibi eminim fernandoyu vericez, banega yi alicaz dediler. Diagne ve bir oyuncu daha satıp forvet, onyekuru alınacakti. Bunlar olmayınca seri ve nzonzi ile Fernando açığını kapattılar. Bu yönetim lafını icraatlar dokemiyor. Bu da hocanın planlamasının içine ediyor. Hoca almayı da satmayı da becermeliyiz demedi mi. Hocaya madem UEFA,maddi sorunlarla gideceklerdi falcao ile uğraşmayacaksin

Abi pivot santraforsuz takım eyvallah ama elinde 3-4 farklı tipte santrafor vardı, bu kadar sürede birine uygun oyun oynatılmalıydı. İstediğin Diagne gibi nokta bitiriciyse ona göre kanatlar almalı, Kasımpaşa'daki Trezeguet gibi sürekli beslemeliydin herifi. Onu yapamıyorsan Vedat tarzı santrafor almalı, doldur boşalt ve hemen sonrası hücum presi düşünmeliydin. Bu takım 2 yıldır santraforuyla oyun oynayamıyor ve bu Fatih Terim'in 2 yılda eline geçen 5. santrafor. Hiçbiriyle düzgün bir top kontrol oyunu oynamıyorsa bu artık oyunculardan ziyade hocayı bağlar. Ki hala da hoca Falcao olmayacaksa olmasın tarzında ilerliyor. Bizim santraforda aradığımız özellik isim mi, oyuna getireceği yenilik mi? Falcao olmazsa Llorente gibi bir isim olsun, kaliteden olmasa da oyun tarzından kotarırız gibi bir anlayış yok. O olmazsa hiç olmasın anlayışından dolayı 2 yıldır Fatih Terim santraforunu olmanın yanından geçemeyecek tarzı adamlarla sezona başlıyoruz. Llorente tarzı adam gelirse hiç yoktan şu anlamsız top şişirmelerimiz bir anlam kazanır. Bugün Diagne çıkmadan 1-2 dakika önce adama göğsüyle yumuşatacağı top geldi, 5 metre ötesine düşürdü yav, ben utandım. Şu adamın olmayacağı bu kadar belliyken hala bonservisinden dolayı Galatasaray'ın 1. santraforu yapılması benim garibime gidiyor.

Senin dediğin Banega-Fernando olayı gerçek olsaydı benim tanıdığım Fatih Terim çıkıp bunun muhabbetini yapardı. Ki Fernando'nun pozisyonu için bence sezonun en iyi transferi Nzonzi yapıldı. Şu aşamada hocanın Fernando'yu çok sıkıntı ettiğini sanmıyorum.

Abi pivot santraforsuz takım eyvallah ama elinde 3-4 farklı tipte santrafor vardı, bu kadar sürede birine uygun oyun oynatılmalıydı. İstediğin Diagne gibi nokta bitiriciyse ona göre kanatlar almalı, Kasımpaşa'daki Trezeguet gibi sürekli beslemeliydin herifi. Onu yapamıyorsan Vedat tarzı santrafor almalı, doldur boşalt ve hemen sonrası hücum presi düşünmeliydin. Bu takım 2 yıldır santraforuyla oyun oynayamıyor ve bu Fatih Terim'in 2 yılda eline geçen 5. santrafor. Hiçbiriyle düzgün bir top kontrol oyunu oynamıyorsa bu artık oyunculardan ziyade hocayı bağlar. Ki hala da hoca Falcao olmayacaksa olmasın tarzında ilerliyor. Bizim santraforda aradığımız özellik isim mi, oyuna getireceği yenilik mi? Falcao olmazsa Llorente gibi bir isim olsun, kaliteden olmasa da oyun tarzından kotarırız gibi bir anlayış yok. O olmazsa hiç olmasın anlayışından dolayı 2 yıldır Fatih Terim santraforunu olmanın yanından geçemeyecek tarzı adamlarla sezona başlıyoruz. Llorente tarzı adam gelirse hiç yoktan şu anlamsız top şişirmelerimiz bir anlam kazanır. Bugün Diagne çıkmadan 1-2 dakika önce adama göğsüyle yumuşatacağı top geldi, 5 metre ötesine düşürdü yav, ben utandım. Şu adamın olmayacağı bu kadar belliyken hala bonservisinden dolayı Galatasaray'ın 1. santraforu yapılması benim garibime gidiyor.

Senin dediğin Banega-Fernando olayı gerçek olsaydı benim tanıdığım Fatih Terim çıkıp bunun muhabbetini yapardı. Ki Fernando'nun pozisyonu için bence sezonun en iyi transferi Nzonzi yapıldı. Şu aşamada hocanın Fernando'yu çok sıkıntı ettiğini sanmıyorum.

İyide kendin diyorsun alınmadı. Hoca modeste,alan vs tarzı oyuncular istedi değilmi 6 ay forvetsiz kaldı takim. Eren ,diagne,mitoglu. 5 forvet hangisi. Hepsi son dakika olayı. Gomis son dakika.

Fernando olayı dert etmedi deme. Banega gelecek diye izin verildi. Onyekuru için ugrasilmadi bence. Samatta olayı vardı ayrıca.

Banega üzerine ve gelecek forvete göre oyun yapısı oluşturacaktı. A planı yattı.

B planı pas oyununa uyan takım burda da forvet on plana çıktı. Vedat alinamadi.

Pres özelliği çok az hücum gücünün. Patlama gucude.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt