Abi pivot santraforsuz takım eyvallah ama elinde 3-4 farklı tipte santrafor vardı, bu kadar sürede birine uygun oyun oynatılmalıydı. İstediğin Diagne gibi nokta bitiriciyse ona göre kanatlar almalı, Kasımpaşa'daki Trezeguet gibi sürekli beslemeliydin herifi. Onu yapamıyorsan Vedat tarzı santrafor almalı, doldur boşalt ve hemen sonrası hücum presi düşünmeliydin. Bu takım 2 yıldır santraforuyla oyun oynayamıyor ve bu Fatih Terim'in 2 yılda eline geçen 5. santrafor. Hiçbiriyle düzgün bir top kontrol oyunu oynamıyorsa bu artık oyunculardan ziyade hocayı bağlar. Ki hala da hoca Falcao olmayacaksa olmasın tarzında ilerliyor. Bizim santraforda aradığımız özellik isim mi, oyuna getireceği yenilik mi? Falcao olmazsa Llorente gibi bir isim olsun, kaliteden olmasa da oyun tarzından kotarırız gibi bir anlayış yok. O olmazsa hiç olmasın anlayışından dolayı 2 yıldır Fatih Terim santraforunu olmanın yanından geçemeyecek tarzı adamlarla sezona başlıyoruz. Llorente tarzı adam gelirse hiç yoktan şu anlamsız top şişirmelerimiz bir anlam kazanır. Bugün Diagne çıkmadan 1-2 dakika önce adama göğsüyle yumuşatacağı top geldi, 5 metre ötesine düşürdü yav, ben utandım. Şu adamın olmayacağı bu kadar belliyken hala bonservisinden dolayı Galatasaray'ın 1. santraforu yapılması benim garibime gidiyor.
Senin dediğin Banega-Fernando olayı gerçek olsaydı benim tanıdığım Fatih Terim çıkıp bunun muhabbetini yapardı. Ki Fernando'nun pozisyonu için bence sezonun en iyi transferi Nzonzi yapıldı. Şu aşamada hocanın Fernando'yu çok sıkıntı ettiğini sanmıyorum.