Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
600 kez yan pas geri pas yaparak mıymıntılığın ve vurdumduymazlığın kitabını yazan takım, şansa bala golü bulduktan sonra topa neden sahip olamıyor?

büyük ihtimal doğu üst tarafındadır.
orada yeni bir oluşum peşinde ultraslan.
kısacası rezalet.
milletin parası ile aldığı yerlere rant ile çökmeye çalışan topluluk.
Abi vallahi zor değil ya bunları bitirmek, gerçekten zor değil. Şu mafya bozuntularından kendini dokunulmaz sananlardan 3-5 tanesini tık içeriye, sana yemin ederim çicekler açar tribünde. Maç günleri metro duraklarına polis grupları yerleştir, metroda da güvenlikler yolcularla birlikte yolculuk etsin. Taşkınlık çıkaran mı var? Sonraki durakta yaka paça sürükle götür, baka bakayım sonraki hafta metroda çoluk çocuk, genç yaşlı demeden küfür edenlerin ağzından bir tane kötü söz çıkıyor mu.

Dünkü maç 45-60 arası dışında top falan oynamadık.Rakip sahada pas yapınca iyi oyun olmuyor bunu anlamiyorsunuz.

Aykut zaten ceza sahasi önüne kadar izin veriyor sana.Oraya kadar pas yap çalım yap şov yap adam karışmıyor ama ceza sahasına gelince gecirtmiyor.1-2 tane pozisyon dışında pozisyon yok 45 dk da.Adamin istediği oyunu oynadik ve siz de iyi oynadık mi diyorsunuz

Ama 45-60 güzeldi baskılı oynadık açık bulduk degerlendiremedik.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligin üçüncü haftasında tamam devam maçına çıkacağız şaka gibi yine bir puan kaybı bizi bitirir yok lig yeni başlamış vs hikaye daha CL'si var bu işin. Geldiğimiz hale bak Terim, yönetimden önce istifa eder bu sezon böyle giderse.

bu takımın zaten kadro kalitesi anlamında hiç bir sorunu yok , kadro mühendisliği açısından problemler var. Alınan oyuncuları teker teker ele aldığın zaman hepsi iyi oyuncular ancak birlikte oynayabilecek özellikte oyuncular olduğunu düşünmüyorum. Daha kötüsü fatih terimin oyun anlayışına ters gelebilecek bir kadro planlaması yapılmış. Yapmamız gereken babel yerine onyekuru tarzı bir kanat , ndiaye yerine onun daha istikrarlısı olan bir orta saha ve forvete elmander tarzı bir golcüydü. Ama biz gidenlerin yerine onlardan daha farklı tipte oyuncular alarak takımın kimliğini değiştirdik ve bu mıy mıy oynayan takım kimliğide bize çok uymuyor bu sene feghoulinin ayağına bakarız gibime geliyor

Bizim butun hucum oyuncularimiz topu ayaklarina bekliyor. Biraz istemek lazim, kosmak lazim. Rakip takim defansini tedirgin edeceksin, defans arkasina kosacaksin. Defans oyunucusu static forvetleri cok sever, sadece takip et ve hamle yap, cok kolay. Biz sadece orta/karambol/kaos dan gol atiyoruz bir de gecen sene hizli kanatlar olunca biraz yön degistirerek atiyorduk. Ortadan hic organize yok.

Evet bu yüzden Diagne bizde başarılı olamaz aslında transfer edilirken bu nasıl göz ardı edilir anlamış değilim Gomis yaptığı pres çok etkili oluyordu diagnede pres bile yok.

90+6 da gol yedik nasil isyan edicez

isyan edelim diye karar vermeye kalksa futbolcular mac bitecek zaten
Konya'ya karşı o mahkum oyunu oynarken de isyan edebilirsin, Ali Turan almış show yapıyor Selçuk zararlısı izliyor orta açsın diye çok mu zor topu iki dakika ileride tutmak, bir korner almak duruş lazım ama ezik gibi aman 10 kişi kaldık aman gol yemeyelim triplerine girmeyecek

Dünkü maçtan sonra lig bitti denilemez ama bu gidişle çok zor takımın çok ciddi eksikleri var görüldüğü üzere klübeden gelecek adam yok. Stoper cezalı yedek yok. Orta saha sakat yedek yok. Şu kadroda hala selçuk oyuna giriyorsa yazıklar olsun takımın ağzına sıçtı resmen 10dkda. Galatasaray gibi bir takım 10 kişi kalsa dahi evinde 1-0 a yatması kabul edilemez. 2 aydır taraftar transfer diye bi tarafını yırtıyor hala Falcao kovalıyorlar. Takımın psikolojisi bozuldu falcao yüzünden ayrıca diğer eksik transferler nerede kaldı arkadaş hiçmi sakatlık olmayacak takımda. Cagne şerefisizini gerekirse kadro dışı bıraksınlar bu şekilde oyun olmaz adam hiç kovalamıyor hep armut piş ağzıma düş istiyor. Şampiyonlar liginde bu oyunla hoplatırlar bizi takım farketmeksizin.

Kimse bunlardan Falcao istemedi ama hala onu konuşuyoruz. Beceremeyeceklerse acil bıraksınlar ben bu saatten sonra kimler gelirse gelsin yönetimden desteğimi çektim. Yönetim istifa etmeli

hata1. transferin ve takım planlamasının yine son saatlere kalması malesef senelerdir bu durumu aşamıyoruz profosyonelleşmedende aşamayacağız.
hata2. Ortasahadaki en dominant oyuncumuzu kaybettik uzun süre banega ile oyalanıp form durumuna bakmadan popülist düşünerek yerine seriyi transfer ettik (fernandoyu 2 sene boyunca sakatlık ve istikrar konusunda eleştirebilirsiniz ama dünyanın sayılı ortasahalarından biridir 2 yıl boyunca şampiyonluk maçlarında kalitesini ortaya koymuştur boşuna sevilla yaşına rağmen bonservis verip almadı)
hata3. Yaşlanan bekleri değiştirmeyi düşünmedik halbuki geçen yıl şampiyonlar ligi hüsranının baş aktörleriydiler şampiyon olunca unuttuk.
hata4. geçen yıl 6 ay takımı forvetsiz oynattıktan sonra panik transferi olarak alınan diagneyi satamamak büyük bir beceriksizlikti bunun cezasını takımı yenileyememek ve yine forvetsiz oynamak olarak göreceğiz anlaşılan.
hata5. hocanın ve scout ekibinin takip ettiği oyuncular yönetim tarafından yine kabul görmedi anlaşılan hocanın maç sonu açıklamaları bunu gösteriyor yönetim sükse yapmak uğruna 2 aydır falcao ile zaman kaybettirdi takıma.(bugüne kadar hocanın isteyipte yönetimin alamadığı futbolcuları hep merak etmişimdir eminim yüzde 10'unu bile almış olsaydık şuan ligte açık ara rakiplere fark atardık)
daha fazla hatalar sayabiliriz sonu gelmez ama bunların hepsi yönetime yazar zaten hoca olmasa 2 şampiyonlukta hayaldi takım ilk sezon ortasahasız ikinci sezon forvetsiz oynadı hoca şapkadan tavşan çıkarttı son olarak şunu diyorum artık futbolda amatörlüğe yer yok profosyonel yönetilmediğin sürece futbolu bilenlerin yönetimlerde olmadığı sürece avrupa ve dünya futboluna entegre olman borç batağından kurtulman mümkün değil.

Konyaspor kapandıgı icin sen baskılı göründün. Golü yediler cıkmaya basladılar zaafların görüldü. Sampiyonlar liginde ki takımlar acımaz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece pas yaptık buna Aykut izin verdi maç boyunca ceza sahasına gelene kadar serbest bıraktı.Bizim taraftar da iyi oynadığımızı dusunuyor.Fofana falan olsaydı 2 tane yazardı kontradan

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

100% taktik olarak begeniyorum. Adamin bir oyun felsefesi var ve takim buna sadik kaliyor. Sonra kislik falan, filan bunlar baska seyler. Bence tüm calistirdigi takimlarda gayet basarili olmustur.

Görsel olarak bir zevk vermiyor ama en azından istediğini alan bir taktikte ilerliyor her takımda da uyguluyor doğru.

hoca dün açık açık söyledi diagneyi istemiyorum stoper ortasaha ve forvet istiyorum dedi bu transferleri yapmıyacaksanız defolun gidin

ft’nin hal ve hareketleri, açıklamaları, teknik direktörden başka her şeye benziyor. Yorgunluk, yaşlılık, ego hepsi bir araya gelmiş. Galatasaray’a faydalı olmak için artık kulübeyi bırakıp yönetici pozisyonuna geçmesi gerekir bence tez elden.
Fenerin şampiyon olması icin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt