Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar. Geriden gelerek biraz okudum. Pirlo’dan söz paylaşan futbol cahillerinin henüz uyanmadığını gördüm. Kitaba sarılıp mışıl mışıl uyuyorlardır şimdi. Gece baya mesai yaptılar. 😁

Siystıım, keyoos, baaam baaam olmassss, sikauuut , mmm klooop, ahh gardiyooğla diye sayıklıyorlardır şimdi. Üstlerini örtelim, gelirlerse hak verelim ve üzmeyelim arkadaşları.

İyi nöbetler herkese. 😄

raki icelim, guzelleselim.

Birbirinizi Kirmayin renkdaslar. Bu forumda hemen hemen (Evet kuslar) herkez Galatasarayin iyiligini ve basarisini düsünüyor. Biz kenetlenemez hale gelirsek kuslar bayram havasina girecek. Yapmayin etmeyin

Falcao gelmemesi yönetimi ve takimi cok hirpalar gereksiz yere inanilmaz bir baski altina girdiler kimse zorlamadi Falcao da Falcao diye kendileri fotolar ve %99 aciklamalari yaptilar ve simdi Falcao gelmemesi demek hem yönetimi hemde takimi inanilmaz bir cökuntuye sokar maci kaybetmsiz halen Falcao konusuyoruz

Falcao ya cidden gelcek öyle yada böyle yada karısı bizle eğleniyor

Lig bizim için bitmiş değil daha yeni başlıyor.Bu hafta Kayseride göstereceğimiz reaksiyon çok önemli.Beni en çok üzen takımda bi koyvermişlik var.Sıkıntılı bi maç geçiriyoruz gol atmışız kimse sevinmiyor,hırs yok.Takımda en büyük eksiklik başarıya aç olan insan azlığı.2011-2012 sezonunda ilk 15 dakikaya nasıl başlardık hatırlayın rakibe nefes aldırmazdık, çoğu golümüzü ilk dakikalarda atardık.Tudorun ilk geldiği zamanda ona yakın bi oyun vardı.Rakibi ısırıyorduk resmen presimizle.Şimdi bakıyorum defanstan 2 dakikada top çıkaramıyoruz.

Bunun doymuşlukla alakası yok oyun sistemimiz durarak gitme üzerine kurulu çünkü yeni değil tudorun o takımı bile 2.yarının ortasından itibaren aynı oyuna döndü tek sistemimiz Gary yardırsın Gomis atsın üzerineydi. Sonraki sene onyekuru ile bunu yaptık bu sefer onyekuru yardırsın boşluk bulsun atsın üzerineydi. Şimdi hızlı adam olmadığından kimse yardırmasın acele etmeyelim golde atmaya gerek yok 2.yarı 15 dakika oynar arada sıkıştırırız illaki atarız usta ayaklarımız var vaziyetindeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt