Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
doğru diyorkanitlamazsan konudan atacagim. herkes gergin zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru diyorkanitlamazsan konudan atacagim. herkes gergin zaten
Selamlar. Geriden gelerek biraz okudum. Pirlo’dan söz paylaşan futbol cahillerinin henüz uyanmadığını gördüm. Kitaba sarılıp mışıl mışıl uyuyorlardır şimdi. Gece baya mesai yaptılar.
Siystıım, keyoos, baaam baaam olmassss, sikauuut , mmm klooop, ahh gardiyooğla diye sayıklıyorlardır şimdi. Üstlerini örtelim, gelirlerse hak verelim ve üzmeyelim arkadaşları.
İyi nöbetler herkese.![]()
Teyit ettim doğru bu
Teyit ettim doğru bu
kanitlamazsan konudan atacagim. herkes gergin zaten
kac tane sacma sapan sey editliyoruz burada kanitlanmamis olan. zaten dün o sacma mactan sonra mala bagladikniye bu kdr gerginsin musaph dostum
raki icelim, guzelleselim.

geçen sene konyaya karşı karşıya kaçırdı hayalden öteCrivelli'nin Fener'e Attığı Golü Diagne Denilen Atabilir mi?
Lig bizim için bitmiş değil daha yeni başlıyor.Bu hafta Kayseride göstereceğimiz reaksiyon çok önemli.Beni en çok üzen takımda bi koyvermişlik var.Sıkıntılı bi maç geçiriyoruz gol atmışız kimse sevinmiyor,hırs yok.Takımda en büyük eksiklik başarıya aç olan insan azlığı.2011-2012 sezonunda ilk 15 dakikaya nasıl başlardık hatırlayın rakibe nefes aldırmazdık, çoğu golümüzü ilk dakikalarda atardık.Tudorun ilk geldiği zamanda ona yakın bi oyun vardı.Rakibi ısırıyorduk resmen presimizle.Şimdi bakıyorum defanstan 2 dakikada top çıkaramıyoruz.