Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun güzel,ancak fiziksel düşüş var.Yedekten orta sahaya destek verecek dinamik bir oyuncu ihtiyacı da var.gecen yıl ki gibi ilk yarı sürpriz puan kayıpları,ikinci yarı Mayıs'ta klasik Terim-Albayrak finishi.Hala söylüyorum,tek rakip Başakşehir.Takim fiziksel olarak millî ara sonrası hazır olur ama mental-psikokolojik motivasyon için her şey bir Falcao'ya bakar.

şimdi bi istatistik gördüm.seri yüzde 85 pas isabeti,3 pas kaybıyla oynamış.taraftara kalsa 15 top kaybı yapmıstı.ama o top kayıplarını mariano ve feghouli yaptı.

Yanlış saymıyorsam takımda şuan mevcut bek sayısı tam 6 evet yanlış yazmadım 6 adet oyuncu var
Yine yanlış saymıyorsam tam 6 adet’de kanat oyuncusu var
Satılan oyuncu olmadığına göre arkadaşlar kanat ve bek istiyorsunuz şaka gibi yemin ediyorum
Forvet Yok ortasahada dripling atabilen yaratıcı pas servis eden firikik kullanacak oyuncu yok
Firikik kullanan adam olsa sana bir sezonda en kötü 4 maç kurtarır
Ben iyice forumdaki yorumlardan aşırı derece rahatsız olmaya başladım
Bu forumda çok fenerli beşiktaşlı var belli oluyor yani iki maçla ne fatih terim bıraktılar ne takım ne futbolcu geçen sezon da böylelerdi takım şampiyon olunca kaybolmuşlardı yine kayboluşlarını görürüz inş

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün akşam bir çok kişi takım iyi ama bir şeyler eksik gibi yorumlar yapmış. Bana göre en büyük eksiklik çok fazla statik oyuncumuzun olması ve atletizm eksikliği, mevcut oyuncu profilleriyle yarışın içinde kalıp devre arası belki o eksikliği kapatabiliriz diye düşünüyorum.

Ben Arfa şu an tam ihtiyacımız olan kişi. Orta sahadaki şut çeken çalım atan 10 numara pozisyonunu doldurur.

Galatasaray herşeyle mücadele edicek yapıdadır canınızı sıkmayın. Dün o kadar kötü değildik topu alıp yönlendirebilecek ve ani çıkışlar yapıp takımı sürükleyecek bir adamımız yoktu. Belhanda tam böyle bir oyuncu olmasa da yine de benzer özelliklere sahip olduğu için dün aradım sahada. Banega ısrarı o yüzdendi hocanın hatta istediği ilk transferdi ama olmadı. Seri ve Nzonzi yi istedi oldu önde de Belhanda’yla idare ederim kıvamına geldi zamanla ama Ffp dolayısıyla Belhanda’nın satışı dahi söz konusu olabilir. Oraya belki Joao Mario olabilir ama o da ne kadar mümkün bilmiyorum. Bir mucize olur da Diagne ve Belhanda satılırsa 20 ye yakın bir girdi olursa Banega direk alınacaktır diye düşünüyorum. Falcao ise tam bir muamma hoca bile bilmiyor akıbetini. Formayı giymeden de inanmayacağım geldiğine ama gelmezse Diagne ile nereye kadar gideriz bilmiyorum umarım bu sorun çözülür. Yönetimin iyi niyetini ve çabasını görüyorum ama bu işlerde profesyonel yardım almalılardı çoktan hatta bu iş için özel bir adam getirilmeliydi. Malesef yönetim her transfer döneminde yaptığı hatayı burda da yaptı. Diagne’yi davulla zurnayla göndereceğini zannedip aldandı ve biz taraftarlar da biraz çanak tuttuk. Kaldı 7 gün umarım beklerin en az birinde de sorun çözülür. Kısaca Falcao ile birlikte orta saha, stoper ve bek sorunu ortada duruyor. Allah yardımcımız olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emre mor dün oyundan cıkmamalıydı.hala aynı düşüncedeyim.babel gole ragmen vasattı.babel cıkıp adem girseydi,emre sola geçtiğinde gol yine gelecekti bi şekilde.çünkü adem oyundaydı.emre ilkyarının en iyisiydi.pasları,çalımları vs
Katiliyorum ama Babel degilde Cagne ciksaydi daha iyi olurdu. Emre sol kanatda da oynuyor.

Feghouli Seri Zonzi Emre
Adem Babel

Yanlış saymıyorsam takımda şuan mevcut bek sayısı tam 6 evet yanlış yazmadım 6 adet oyuncu var
Yine yanlış saymıyorsam tam 6 adet’de kanat oyuncusu var
Satılan oyuncu olmadığına göre arkadaşlar kanat ve bek istiyorsunuz şaka gibi yemin ediyorum
Forvet Yok ortasahada dripling atabilen yaratıcı pas servis eden firikik kullanacak oyuncu yok
Firikik kullanan adam olsa sana bir sezonda en kötü 4 maç kurtarır
Ben iyice forumdaki yorumlardan aşırı derece rahatsız olmaya başladım
Mevcut Form Durumlarıyla 6 Beki Toplasan Bir tane Kaliteli Bek etmez.Ömer Bayram demişsin Pas Özürlü Geri koşamayan Ayının teki.Emre Taşdemir Sürekli Sakat 2 KERE İDMANDA SAKATLANDI.Nagatomo yaşlandı fizik olarak ölü ofansif yönü zayıf.Sağ tarafta Şener sakattı iyileşti diyorlar Şener fbde en iyi zamanında ne yapmış bizde ne yapacak?Mariano Fizik olarak bitmiş okeye dönüyor.Güvenebileceğimiz Bir tek Linnes var.

Kanatlarda Jimmy Durmaz diye bir adam alınmış Halı Sahada Getirmişler Herhalde.Babel Direk Yutmuş gibi geziyor sahada sağından soluna dönerken tır gibi.Emre Mor ve Feghouli ikilisi yeterli olabilir belki.

Seneye Mariano ve Nagatomo gidiyor. FFP kıskacındayız. Diğer bölgelerde de eksiklerimiz var. Satacak fazla oyuncumuz yok. Bütün bunları düşününce Linnes asla satılmamalı. Seneye olur da adam akıllı 2 bek birden alamazsak Linnes'i çok ararız.

Oyun güzel,ancak fiziksel düşüş var.Yedekten orta sahaya destek verecek dinamik bir oyuncu ihtiyacı da var.gecen yıl ki gibi ilk yarı sürpriz puan kayıpları,ikinci yarı Mayıs'ta klasik Terim-Albayrak finishi.Hala söylüyorum,tek rakip Başakşehir.Takim fiziksel olarak millî ara sonrası hazır olur ama mental-psikokolojik motivasyon için her şey bir Falcao'ya bakar.
Hayır tek rakip Fenerbahçe. TFF'nin başında Nihat Özdemir var unutuyorsunuz.
Bize karşı kırmızılar, penaltılar direk çıkacak. Çok zorlanacağız bu sene. Fenerbahçe ise haftada 1 maç yapıyor.
Başakşehir maçını kaybetmeleri gerekirsen 90+3 de kazanıyorlar. Biz ise elimizdeki maçı 90+6 da veriyoruz.
6. haftaya kadar form tutamazsak havlu atmamız olası lige.

Katiliyorum ama Babel degilde Cagne ciksaydi daha iyi olurdu. Emre sol kanatda da oynuyor.

Feghouli Seri Zonzi Emre
Adem Babel
aynen bu da olurdu ya.ve böyle olsa 2 gol garantiydi.babel için şunu ekleyim forvete yakın oldugu bölgelerde iki gollük vuruşu vardı.bi topu düzeltip,çalımı basıp kötü bi şut cekti..bi de marianonun pasında iyi vurdu topa.o da net pozsiyondur ki,serkan sektirdi ama ortada kimse yoktu...güzle pozisyondu.

babel gezgin forvet gibi oynayabilir.

Seneye Mariano ve Nagatomo gidiyor. FFP kıskacındayız. Diğer bölgelerde de eksiklerimiz var. Satacak fazla oyuncumuz yok. Bütün bunları düşününce Linnes asla satılmamalı. Seneye olur da adam akıllı 2 bek birden alamazsak Linnes'i çok ararız.

Linnes
Feghouli
Belhanda
Diagne

Everton satmaya çalışırken 15 milyona nasıl alacaktık acaba?
Floryaya nasıl gelip antrenman izliyorsa o şekilde herşey oyuncuda biter nasıl bize gelmek isteyen adamı kulübü bırakıyor bu herifinde menajeri gidip kiralık + satın alma zorunlu getirirdi. Biz Ş.ligi tecrübesi nedeniyle babeli tercih ettik dün kulüpçe yanlış olduğu kanısına tamamen vardık

Suç yönetimde. Sezon bitince amerikan başkanı dahil herkesi göreve davet etmeliydik bu herifi satmak için.3-4ayrı menajere yetki verip karşılığında iyi bi komisyon da teklif etmeliydik
Rodop Denilen Kolpacı İle Yanındaki Kolpacı Diagne Bonservisinden pay istiyor demişlerdi.Keşke verip gönderseydik.2 eylüle kadar satamazsak bir daha kimse istemez bu herifi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt