- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
renktaş falcao gelecek mı6. hafta şikecilere çakarız havaya gireriz. O maça kadar zaten puan farkı 2 ye 3e falan iner. O maçla birlikte onları yine karanlık günlerine göndeririz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaş falcao gelecek mı6. hafta şikecilere çakarız havaya gireriz. O maça kadar zaten puan farkı 2 ye 3e falan iner. O maçla birlikte onları yine karanlık günlerine göndeririz.
Futbol olarak haklısın, başak maçı hele eboue sol açık, sabri sağ iç, ujfalusi sağ bek gibi entersan şeyler denemişti hoca ve yenilmiştik.Iki kez şampiyon olduğumuz sezonda böyle başlamıştık.
renktaş falcao gelecek mı
Şampiyon oldugumuz başaksehir maci en güzel örnekOnyekuruya öne geçtikten sonra ihtiyacımız var.Dun olsaydı 2 3 olurdu ama ilk golu atmak için de babel lazım.
Bu forumda çok fenerli beşiktaşlı var belli oluyor yani iki maçla ne fatih terim bıraktılar ne takım ne futbolcu geçen sezon da böylelerdi takım şampiyon olunca kaybolmuşlardı yine kayboluşlarını görürüz inşYanlış saymıyorsam takımda şuan mevcut bek sayısı tam 6 evet yanlış yazmadım 6 adet oyuncu var
Yine yanlış saymıyorsam tam 6 adet’de kanat oyuncusu var
Satılan oyuncu olmadığına göre arkadaşlar kanat ve bek istiyorsunuz şaka gibi yemin ediyorum
Forvet Yok ortasahada dripling atabilen yaratıcı pas servis eden firikik kullanacak oyuncu yok
Firikik kullanan adam olsa sana bir sezonda en kötü 4 maç kurtarır
Ben iyice forumdaki yorumlardan aşırı derece rahatsız olmaya başladım
Katiliyorum ama Babel degilde Cagne ciksaydi daha iyi olurdu. Emre sol kanatda da oynuyor.emre mor dün oyundan cıkmamalıydı.hala aynı düşüncedeyim.babel gole ragmen vasattı.babel cıkıp adem girseydi,emre sola geçtiğinde gol yine gelecekti bi şekilde.çünkü adem oyundaydı.emre ilkyarının en iyisiydi.pasları,çalımları vs
Mevcut Form Durumlarıyla 6 Beki Toplasan Bir tane Kaliteli Bek etmez.Ömer Bayram demişsin Pas Özürlü Geri koşamayan Ayının teki.Emre Taşdemir Sürekli Sakat 2 KERE İDMANDA SAKATLANDI.Nagatomo yaşlandı fizik olarak ölü ofansif yönü zayıf.Sağ tarafta Şener sakattı iyileşti diyorlar Şener fbde en iyi zamanında ne yapmış bizde ne yapacak?Mariano Fizik olarak bitmiş okeye dönüyor.Güvenebileceğimiz Bir tek Linnes var.Yanlış saymıyorsam takımda şuan mevcut bek sayısı tam 6 evet yanlış yazmadım 6 adet oyuncu var
Yine yanlış saymıyorsam tam 6 adet’de kanat oyuncusu var
Satılan oyuncu olmadığına göre arkadaşlar kanat ve bek istiyorsunuz şaka gibi yemin ediyorum
Forvet Yok ortasahada dripling atabilen yaratıcı pas servis eden firikik kullanacak oyuncu yok
Firikik kullanan adam olsa sana bir sezonda en kötü 4 maç kurtarır
Ben iyice forumdaki yorumlardan aşırı derece rahatsız olmaya başladım
Hayır tek rakip Fenerbahçe. TFF'nin başında Nihat Özdemir var unutuyorsunuz.Oyun güzel,ancak fiziksel düşüş var.Yedekten orta sahaya destek verecek dinamik bir oyuncu ihtiyacı da var.gecen yıl ki gibi ilk yarı sürpriz puan kayıpları,ikinci yarı Mayıs'ta klasik Terim-Albayrak finishi.Hala söylüyorum,tek rakip Başakşehir.Takim fiziksel olarak millî ara sonrası hazır olur ama mental-psikokolojik motivasyon için her şey bir Falcao'ya bakar.
aynen bu da olurdu ya.ve böyle olsa 2 gol garantiydi.babel için şunu ekleyim forvete yakın oldugu bölgelerde iki gollük vuruşu vardı.bi topu düzeltip,çalımı basıp kötü bi şut cekti..bi de marianonun pasında iyi vurdu topa.o da net pozsiyondur ki,serkan sektirdi ama ortada kimse yoktu...güzle pozisyondu.Katiliyorum ama Babel degilde Cagne ciksaydi daha iyi olurdu. Emre sol kanatda da oynuyor.
Feghouli Seri Zonzi Emre
Adem Babel
Seneye Mariano ve Nagatomo gidiyor. FFP kıskacındayız. Diğer bölgelerde de eksiklerimiz var. Satacak fazla oyuncumuz yok. Bütün bunları düşününce Linnes asla satılmamalı. Seneye olur da adam akıllı 2 bek birden alamazsak Linnes'i çok ararız.
Floryaya nasıl gelip antrenman izliyorsa o şekilde herşey oyuncuda biter nasıl bize gelmek isteyen adamı kulübü bırakıyor bu herifinde menajeri gidip kiralık + satın alma zorunlu getirirdi. Biz Ş.ligi tecrübesi nedeniyle babeli tercih ettik dün kulüpçe yanlış olduğu kanısına tamamen vardıkEverton satmaya çalışırken 15 milyona nasıl alacaktık acaba?
Ben Arfa şu an tam ihtiyacımız olan kişi. Orta sahadaki şut çeken çalım atan 10 numara pozisyonunu doldurur.
Suç yönetimde. Sezon bitince amerikan başkanı dahil herkesi göreve davet etmeliydik bu herifi satmak için.3-4ayrı menajere yetki verip karşılığında iyi bi komisyon da teklif etmeliydikDiagne gitse herşey daha güzel olucaktı,satamadık gitti herifi.
Rodop Denilen Kolpacı İle Yanındaki Kolpacı Diagne Bonservisinden pay istiyor demişlerdi.Keşke verip gönderseydik.2 eylüle kadar satamazsak bir daha kimse istemez bu herifi.Suç yönetimde. Sezon bitince amerikan başkanı dahil herkesi göreve davet etmeliydik bu herifi satmak için.3-4ayrı menajere yetki verip karşılığında iyi bi komisyon da teklif etmeliydik