- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
babelle ademi denemek lazım.babel vasattı dedim ama forvete yakın oldugunda güzel işer yapıyo.adem arkasında babel olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün akşam bir çok kişi takım iyi ama bir şeyler eksik gibi yorumlar yapmış. Bana göre en büyük eksiklik çok fazla statik oyuncumuzun olması ve atletizm eksikliği, mevcut oyuncu profilleriyle yarışın içinde kalıp devre arası belki o eksikliği kapatabiliriz diye düşünüyorum.
Manyaklığını geçtim gol ve asist konusunda bizi çok rahatlatır. Fener alırsa çok üzülürüm. 2.5 maaşa ve bonservissiz tam aradığımız 10 numara. Belhanda'yı çok severim ama bek ve stoper transferi için ffp'de bu sene bizi rahatlatır. Diagne elde kalacağı için bu sene tek seçeneğimiz bu gibi.Belhanda’nın 3 tık manyağı ama 10 kat yeteneklisi bir adam ve boşta. Hoca isteyebilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katiliyorum ama Babel degilde Cagne ciksaydi daha iyi olurdu. Emre sol kanatda da oynuyor.
Feghouli Seri Zonzi Emre
Adem Babel
Hacı Babel 90+6 solbek oynuyordu zatenKatiliyorum ama Babel degilde Cagne ciksaydi daha iyi olurdu. Emre sol kanatda da oynuyor.
Feghouli Seri Zonzi Emre
Adem Babel
Mevcut Form Durumlarıyla 6 Beki Toplasan Bir tane Kaliteli Bek etmez.Ömer Bayram demişsin Pas Özürlü Geri koşamayan Ayının teki.Emre Taşdemir Sürekli Sakat 2 KERE İDMANDA SAKATLANDI.Nagatomo yaşlandı fizik olarak ölü ofansif yönü zayıf.Sağ tarafta Şener sakattı iyileşti diyorlar Şener fbde en iyi zamanında ne yapmış bizde ne yapacak?Mariano Fizik olarak bitmiş okeye dönüyor.Güvenebileceğimiz Bir tek Linnes var.
Kanatlarda Jimmy Durmaz diye bir adam alınmış Halı Sahada Getirmişler Herhalde.Babel Direk Yutmuş gibi geziyor sahada sağından soluna dönerken tır gibi.Emre Mor ve Feghouli ikilisi yeterli olabilir belki.
Top kaybetme sorunu yoktu. Kaçak oynuyor, pres yapmıyor,ikili mücadeleye girmiyorşimdi bi istatistik gördüm.seri yüzde 85 pas isabeti,3 pas kaybıyla oynamış.taraftara kalsa 15 top kaybı yapmıstı.ama o top kayıplarını mariano ve feghouli yaptı.
Dün akşam bir çok kişi takım iyi ama bir şeyler eksik gibi yorumlar yapmış. Bana göre en büyük eksiklik çok fazla statik oyuncumuzun olması ve atletizm eksikliği, mevcut oyuncu profilleriyle yarışın içinde kalıp devre arası belki o eksikliği kapatabiliriz diye düşünüyorum.
Mevlut ve semihi alırlarsa hemen istifa etsinlerYönetim bu hafta içinde Diagne'yi satıp; Falcao+Banega+Mevlüt+Semih paketini yaparsa başkan ve aponun yılmaz savunucusu olurum.
Bugün bişeyler olsun gündem değişşin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olmayacak şey değil ama yapamazlarYönetim bu hafta içinde Diagne'yi satıp; Falcao+Banega+Mevlüt+Semih paketini yaparsa başkan ve aponun yılmaz savunucusu olurum.
Bu adamları savunmak heleki abdurrahimi akıl mantık işi değilYönetim bu hafta içinde Diagne'yi satıp; Falcao+Banega+Mevlüt+Semih paketini yaparsa başkan ve aponun yılmaz savunucusu olurum.
Onyekuru nun kıyafetlere bakarsak eski video yu story atmış gibi duruyor fatih terimle fotoğrafta siyah tişört var kalu ile olan video da beyazSamuel Kalu Istanbul'da mi yoksa Onyekuru eski bir fotoyu mu Story'e atmis? Keske Kalu'yu alsak soyle hizli bir kanat iyi giderdi.
Feghouli Nzonzi Ser Belhandababel'in 9.5 numara oldugu bir formasyon hocanin aklina geldiginde seviye atlayacagiz.
ama forvet arkasinda belhanda'sindan vazgecmeyecegi icin zor o is