Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babelle ademi denemek lazım.babel vasattı dedim ama forvete yakın oldugunda güzel işer yapıyo.adem arkasında babel olabilir.

Dün akşam bir çok kişi takım iyi ama bir şeyler eksik gibi yorumlar yapmış. Bana göre en büyük eksiklik çok fazla statik oyuncumuzun olması ve atletizm eksikliği, mevcut oyuncu profilleriyle yarışın içinde kalıp devre arası belki o eksikliği kapatabiliriz diye düşünüyorum.
👏 tebrikler çok yerinde yorum

Belhanda’nın 3 tık manyağı ama 10 kat yeteneklisi bir adam ve boşta. Hoca isteyebilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Manyaklığını geçtim gol ve asist konusunda bizi çok rahatlatır. Fener alırsa çok üzülürüm. 2.5 maaşa ve bonservissiz tam aradığımız 10 numara. Belhanda'yı çok severim ama bek ve stoper transferi için ffp'de bu sene bizi rahatlatır. Diagne elde kalacağı için bu sene tek seçeneğimiz bu gibi.

Mevcut Form Durumlarıyla 6 Beki Toplasan Bir tane Kaliteli Bek etmez.Ömer Bayram demişsin Pas Özürlü Geri koşamayan Ayının teki.Emre Taşdemir Sürekli Sakat 2 KERE İDMANDA SAKATLANDI.Nagatomo yaşlandı fizik olarak ölü ofansif yönü zayıf.Sağ tarafta Şener sakattı iyileşti diyorlar Şener fbde en iyi zamanında ne yapmış bizde ne yapacak?Mariano Fizik olarak bitmiş okeye dönüyor.Güvenebileceğimiz Bir tek Linnes var.

Kanatlarda Jimmy Durmaz diye bir adam alınmış Halı Sahada Getirmişler Herhalde.Babel Direk Yutmuş gibi geziyor sahada sağından soluna dönerken tır gibi.Emre Mor ve Feghouli ikilisi yeterli olabilir belki.

Arkadaşım ben oyuncuların yeterliliğini tartışmıyorum burda anlaşalım
Sonuçta takımda 6 tane bek ve 6 tane kanat oyuncun varmı yokmu
Ve bu oyuncular senin takımındaki oyuncular hepsi 2 sene öncesinden aldığın adamlar
Senin yöneticilerin oyuncu satamadığına göre bu mevkilere takviyeyi unutun
Bak şuan dolar yükselişti ve UEFA’nın sana getirdiği yaptırımlar var
Mevcut olanı konuşalım senin en fazla alacağın forvet ve belhanda giderse banega tarzı bir adam gelir

Samuel Kalu Istanbul'da mi yoksa Onyekuru eski bir fotoyu mu Story'e atmis? Keske Kalu'yu alsak soyle hizli bir kanat iyi giderdi.

Yönetim bu hafta içinde Diagne'yi satıp; Falcao+Banega+Mevlüt+Semih paketini yaparsa başkan ve aponun yılmaz savunucusu olurum.

Dün akşam bir çok kişi takım iyi ama bir şeyler eksik gibi yorumlar yapmış. Bana göre en büyük eksiklik çok fazla statik oyuncumuzun olması ve atletizm eksikliği, mevcut oyuncu profilleriyle yarışın içinde kalıp devre arası belki o eksikliği kapatabiliriz diye düşünüyorum.

Renkdas eksiklerimizi dogru tespit etmissin yanliz ikinci yariya kadar bekleyip olasi puan kayiplarini düsünürsek akil isi olmaz. Derhal eksiklerimizi kapatmak zorundayiz. Bunun avrupasi var kupasi var Lig yarisi yaninda. Düsünmek bile istemiyorum

babel'in 9.5 numara oldugu bir formasyon hocanin aklina geldiginde seviye atlayacagiz.
ama forvet arkasinda belhanda'sindan vazgecmeyecegi icin zor o is

falcao'nun karisinin gelmek istemesi neden bu kadar gaza getirdi ? adamin kendisi 'cimbombom' yazdi zaten, orada problem yok

problem monaco'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt