- 30 Temmuz 2009
- 32.516
- 8.374
- 2.188
bir hafta içinde çözemezsek devre arasında yarıştan kopmuş oluruz.
Yok küme düşmüş oluruz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir hafta içinde çözemezsek devre arasında yarıştan kopmuş oluruz.
gerçekleşme ihtimali yüzde 1Yönetim bu hafta içinde Diagne'yi satıp; Falcao+Banega+Mevlüt+Semih paketini yaparsa başkan ve aponun yılmaz savunucusu olurum.
Falcao antremandan story atmış
twitter sayfalarına düşer şimdi oradan atarım.Monacoyla salon atremanıPaylaşsana Ig yok bende
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gazetecilik güzel meslekSarı-kırmızılı ekibin Radamel Falcao transferi için devreye giren son isim Cem Uzan oldu.
Falcao görüşmeleri çıkmaza doğru gitmeye başladı ve bu süreçte devreye isim Paris’te yaşayan Cem Uzan oldu.
Yönetime mesaj gönderen Uzan, Monaco’nun Rus başkanını ve sahibini tanıdığını ve Falcao’yu göndermek istemediğini söyledi. Bir dönem Galatasaray başkanlığına da aday olan Uzan’ın, ''İçiniz rahat olsun ben onu ikna ederim'' dediği de gelen bilgiler arasında.
(Fotospor)
Bizim delirme eşiğimizi ölçüyorlar herhalFalcao antremandan story atmış
Güçlenince o da olurTop kaybetme sorunu yoktu. Kaçak oynuyor, pres yapmıyor,ikili mücadeleye girmiyor
Yok küme düşmüş oluruz bence
Bu gidişle falcao kalıp karısı gelecek![]()
O zaman Dijon deplasmanında bol şans dileriz ona. Offf vallahi abartmıyorum midem bulandıFalcao antremandan story atmış
Renkdas eksiklerimizi dogru tespit etmissin yanliz ikinci yariya kadar bekleyip olasi puan kayiplarini düsünürsek akil isi olmaz. Derhal eksiklerimizi kapatmak zorundayiz. Bunun avrupasi var kupasi var Lig yarisi yaninda. Düsünmek bile istemiyorum
Bugün açıklanacak adam neden monaco antremanında olsunBizim delirme eşiğimizi ölçüyorlar herhal
Babel'e şut çektirmeli ayrıca gitmeyecekse oyun planını Diagne üzerine kurmalıyız. Dün atamamış olabilir ama gerek Adem'in kafasında gerek ceza sahasında bulduğumuz pozisyonlarda gördük ki adamı 2 stoper anca kontrol ediyor böylece bizimkilere alan sağladı.Kaleye bir dönemedi dün. Zaten kaleyi karşısına aldığı pozisyon'da da golü bulduk. Babel'e daha çok şut çektirmeliyiz.
açıklanmaz zaten dijon deplasmanında ilk 11 oynarBugün açıklanacak adam neden monaco antremanında olsun![]()
Allah aşkına Diagne alan açıyor demeyin. Adam bildiğin kalas yaBabel'e şut çektirmeli ayrıca gitmeyecekse oyun planını Diagne üzerine kurmalıyız. Dün atamamış olabilir ama gerek Adem'in kafasında gerek ceza sahasında bulduğumuz pozisyonlarda gördük ki adamı 2 stoper anca kontrol ediyor böylece bizimkilere alan sağladı.