Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir baktımda doumbia ve sako h.o bu saatten sonra Max alabilecekleri herifler bunlar

Sarı-kırmızılı ekibin Radamel Falcao transferi için devreye giren son isim Cem Uzan oldu.

Falcao görüşmeleri çıkmaza doğru gitmeye başladı ve bu süreçte devreye isim Paris’te yaşayan Cem Uzan oldu.

Yönetime mesaj gönderen Uzan, Monaco’nun Rus başkanını ve sahibini tanıdığını ve Falcao’yu göndermek istemediğini söyledi. Bir dönem Galatasaray başkanlığına da aday olan Uzan’ın, ''İçiniz rahat olsun ben onu ikna ederim'' dediği de gelen bilgiler arasında.

(Fotospor)
Gazetecilik güzel meslek

Renkdas eksiklerimizi dogru tespit etmissin yanliz ikinci yariya kadar bekleyip olasi puan kayiplarini düsünürsek akil isi olmaz. Derhal eksiklerimizi kapatmak zorundayiz. Bunun avrupasi var kupasi var Lig yarisi yaninda. Düsünmek bile istemiyorum

Sene başı kadro planlaması yapılırken ya hata yapıldı yada geçen seneki hucüm hattından farklı oynama istedi doğdu ya da ekonomik şartlar buna mecbur kıldı. Dün akşam Babel sürekli 2.forvet gibi içeri girerek oynadı soldan doğru düzgün atak yapılmadı geçen senede çoğu atağımız sağdan gelişmişti ama sol kanat verimliydi ve hareketliydi. Kaygılarında çok haklısın renktaş ama son 1 haftaya girdiğimizi ve ffp gibi sorunların olduğunu düşünürsek ben atletizm sorununu çözecek oyuncu profilini bulabileceğimizi zannetmiyorum.

Kaleye bir dönemedi dün. Zaten kaleyi karşısına aldığı pozisyon'da da golü bulduk. Babel'e daha çok şut çektirmeliyiz.
Babel'e şut çektirmeli ayrıca gitmeyecekse oyun planını Diagne üzerine kurmalıyız. Dün atamamış olabilir ama gerek Adem'in kafasında gerek ceza sahasında bulduğumuz pozisyonlarda gördük ki adamı 2 stoper anca kontrol ediyor böylece bizimkilere alan sağladı.

Denizli dün kazanmış.bizim macta top oynamadilar ama demekki yabana atilacak bi takım değil.kume falan düşmez

Babel'e şut çektirmeli ayrıca gitmeyecekse oyun planını Diagne üzerine kurmalıyız. Dün atamamış olabilir ama gerek Adem'in kafasında gerek ceza sahasında bulduğumuz pozisyonlarda gördük ki adamı 2 stoper anca kontrol ediyor böylece bizimkilere alan sağladı.
Allah aşkına Diagne alan açıyor demeyin. Adam bildiğin kalas ya :D Bakın oyunla ilgili tek bir artısı vardı dün bazen orta sahaya gelip top aldı. Onun haricinde bir pozisyon hadi neyse ama herif ceza sahasında nerede durmasını gerektiğini bilmiyor. Bu adam Kasımpaşa'da ve bizde nasıl 30 gol atmış onu merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt