Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olmuyorsa almayın kardeşim falcaoyu, gelmiyorsa gelmesin, dünyada başka forvet mi kalmadı?

List A has to be submitted online by the following fixed deadlines:
a. 20 June 2019 (24.00CET) for all matches in the preliminary round;
b. 4 July 2019 (24.00CET) for all matches in the first qualifying round;
c. 18 July 2019 (24.00CET) for all matches in the second qualifying round;
d. 1 August 2019 (24.00CET) for all matches in the third qualifying round;
e. 15 August 2019 (24.00CET) for all matches in the play-offs;
f. 2 September 2019 (24.00CET) for all further matches from the first match in
the group stage up to and including the final.
Keşke 31 inde bitseydi. Nekadar az çile okadar iyi.1 gün bile 1 ay gibi ızdırap vermeye başladı.

keşke ozan kabak gibi hatta onun çeyreği kadar birini bulabilsek altyapıdan.

yıldız olmasını geçtim takımın rotasyonuna bir parça kazandırsak bile yeter.

2019 model selçuk kadar oyuncu çıkaramıyor muyuz yani ?

Malum transfer dönemi bitiyor.
Umulmadık bariyerler,
yetişmeyen evraklar,
ters giden faxlar
2-3 oyuncu alıp ya yanlış hesaplamışız diyip ş.ligi listesine ekleyememe gibi rezilliklere hazırsınız umarım

Git kendini petrovun evinin önüne zincirle abdül.ne yapıyorsan yap bitir bu işi yoksa taraftarın gözünde tamamen bitersin

Bir haftam kaldi çok fena söverek bütün süreci özetleyecegim. O Rodop ve Kadir pisliklerine geçen hafta twitterden ‚bunlari size yönetim mi söyletiyor‘ demistim adam hemen engellemisti beni. Bakin çok samimi söylüyorum Bu ikili net Galatasaray taraftarinin önüne atilmis yönetimin parali muhabirleridir.

Çok net söylüyorum Yönetim bizimle dalga geçiyor ve bunlar görmeyecek kadar saf olmamaliyiz.

Yangin tayfa filan eglendik Tamam ama Bu sefer yönetimin ciddi bir sekilde karsisina çikmaliyiz.

Beyler konu disi ; fbli arkadasla tartisiyoruz da ; terra pizza ya gülüyor‘da aklinca .. bende hello kittyden daldim ; konu geldi kimin gögüs reklam sponsoru daha fazla para veriyor ? Varmi konuya vakif olan ?

Valla hocaya bile sallamalar başlamış.
Hoca gitse yerine mourinho gelse ne olacak biri bana açıklasın ya.
Tepende ffp kıskacı başında mal bir yönetim al sat cezası yaşlı bir kadro para edip satacağın adam yok bırak mourinho yu klopp gelse ne yapacak.
Üstelik yönetimin bunca mallığına forvetsiz yarım sezon oynamamıza tff nin verdiği cezalara tüm dış etkenlere rağmen bu adam iki sezon şampiyon yaptı. Kim yapabilirdi bunu dünya üzerinde bence bu kadar sorunla bu kadar olumsuz bir tabloyla bunu yapabilecek hoca yok.
Bizim lig üstelik bir sürü dış etkene bağlı hakemi, tffsi, habire hortlatılan yabancı sınırı muhabbetleri, taraflı uefa kararları, mal kulüp başkanları, kulüplerde yöneticilik yapmış tff başkanları hangi yabancı hoca gelip şu ortamda başarılı olabilir ya.
Şu an Türk futbolu tam bir kaos içinde zaten büyük kulüplerin hiçbirinin yabancı hoca getirmemesi de bundan. Hocalar sadece taktikle antrenmanla değil bir çok iç ve dış faktörle baş etmek zorunda.
Cocu yu gördük adam fenere gelince sudan çıkmış balığa döndü nitekim bizde prandelli. En iyi olan bilic bile bjk yi şampiyon yapamadı.
Eski günleri unutun artık bence Allah'tan Fatih hoca var yoksa şu kaos ortamında biz iki yıl üstüste şampiyon falan olamazdık. İnşallah şu ceza kalktıktan sonra hocam sağlam bir kadro kurabilecek kadar takımın başında kalır. Bunu sonuna kadar hakediyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt