Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
Dün belhanda olda maç 3 1 bitmişti
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babıl 9.5 numaraya geçer hızlı bir kanat topçusu alınır hadi eyv Tsl hepinize geçmiş olsun deriz...Belhanda gidicek % 95 . Çift forvet oynicaz
Bamien Bomolli
bu ahmet ercanlarda sey var onun sesinden taklit edemicem ama bu adama kimi sorsalar ımmm fenerbahce bu oyuncuyla zaten anlastı hatta fb bu oyuncuyla ilgilenmezken bile anlastı .messiyi sorsalar bile fb messiyle zaten anlastı messi coktan gelmek icin can atıyor dicekBazen gerçekten düşünüyorum bu adam iç dünyasında neler yaşıyor bunları söylerken yazarken hiç utanmıyor mu
Dün Selçuk oyuna girmese en kötü 1-0 kazanmıştık.Dün belhanda olda maç 3 1 bitmişti
Falco mu forvet mi Kolombiya ile bağı var mıLecce’de ki Falco muazzam oyuncu..
Bu adama bu meslekten nasıl para kazandırıyorlar yabu ahmet ercanlarda sey var onun sesinden taklit edemicem ama bu adama kimi sorsalar ımmm fenerbahce bu oyuncuyla zaten anlastı hatta fb bu oyuncuyla ilgilenmezken bile anlastı .messiyi sorsalar bile fb messiyle zaten anlastı messi coktan gelmek icin can atıyor dicek
Hayır öyle demek istemiyorum.Nzonzi kosmasa bile zekasıyla alan kapatıyor doğru yerde doğru zamanda bulunuyor.Seri için şu an yorum yapmak istemiyorum.ozaman dedigine göre hem seri kosmuyor hem nzonzi kosmuyor demek ki bu 2 sinden birini kesmemiz ve yerine mücadele gücü yüksek bir orta saha almamız gerektigini söylüyorsun ?bkz:mehmet özcan olabilir mi ?
Bizim yönetime ne olsa mübahtır. Karşı takım taraftarları, yorumcuları ne kadar dalga geçerse geçsin bir şey deme hakkın yok bu kadar berbat bir transfer döneminden sonra. Bir de bu 1 değil, 2 değil. Her transfer döneminde biz bu sıkıntılarla uğraşmak zorunda mıyız?Emre bol, falcao transferi ve pizzayı biraraya getirip baya bi dalga geçti. Ya tamam kahvede arkadaşlarınla falan konuşulur dalga geçilirde tvde olmaz milyonlarca insan izliyor. Kendini maskara etti bence. Ömer çavuşoğlu 2 olmuş bu adam.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanmıyorum devam edecekler gibi AsSaçmalamalar bittiyse sa
Karsi taraf 5 senedir zirliyorBizim yönetime ne olsa mübahtır. Karşı takım taraftarları, yorumcuları ne kadar dalga geçerse geçsin bir şey deme hakkın yok bu kadar berbat bir transfer döneminden sonra. Bir de bu 1 değil, 2 değil. Her transfer döneminde biz bu sıkıntılarla uğraşmak zorunda mıyız?
bence yararlı aga cünkü defansif yükü cekiyor orta sahada ama 10 numarada oynayıp tam 10 numara gibi olmadıgı icin cok eleştiriliyor birde bazen cok pas hatası yapıyor .10 numarada oynayıp 6 ve 8 özellikleri tasıyan birisi benceBu Belhanda simdi isimize yariyor mu zarar mi bi turlu cozemiyorum ne degisik adam ya
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
transferi kapattık acıklaması gelmedi mi daha