Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen gerçekten düşünüyorum bu adam iç dünyasında neler yaşıyor bunları söylerken yazarken hiç utanmıyor mu
bu ahmet ercanlarda sey var onun sesinden taklit edemicem ama bu adama kimi sorsalar ımmm fenerbahce bu oyuncuyla zaten anlastı hatta fb bu oyuncuyla ilgilenmezken bile anlastı .messiyi sorsalar bile fb messiyle zaten anlastı messi coktan gelmek icin can atıyor dicek

bu ahmet ercanlarda sey var onun sesinden taklit edemicem ama bu adama kimi sorsalar ımmm fenerbahce bu oyuncuyla zaten anlastı hatta fb bu oyuncuyla ilgilenmezken bile anlastı .messiyi sorsalar bile fb messiyle zaten anlastı messi coktan gelmek icin can atıyor dicek
Bu adama bu meslekten nasıl para kazandırıyorlar ya

ozaman dedigine göre hem seri kosmuyor hem nzonzi kosmuyor demek ki bu 2 sinden birini kesmemiz ve yerine mücadele gücü yüksek bir orta saha almamız gerektigini söylüyorsun ?bkz:mehmet özcan olabilir mi ?
Hayır öyle demek istemiyorum.Nzonzi kosmasa bile zekasıyla alan kapatıyor doğru yerde doğru zamanda bulunuyor.Seri için şu an yorum yapmak istemiyorum.

Eğer bunların önüne yaşlı ve mücadele gücü düşük birini koyarsak zorlaniriz.Bize orta sahada dinamizm lazım.Fernandes belhanda yerine olmamalı demek istiyorum.Belhanda her ne kadar çok top kaybı yapsada bence orta sahaya dinamizm katıyor mücadele gücü yüksek bir oyuncu

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre bol, falcao transferi ve pizzayı biraraya getirip baya bi dalga geçti. Ya tamam kahvede arkadaşlarınla falan konuşulur dalga geçilirde tvde olmaz milyonlarca insan izliyor. Kendini maskara etti bence. Ömer çavuşoğlu 2 olmuş bu adam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim yönetime ne olsa mübahtır. Karşı takım taraftarları, yorumcuları ne kadar dalga geçerse geçsin bir şey deme hakkın yok bu kadar berbat bir transfer döneminden sonra. Bir de bu 1 değil, 2 değil. Her transfer döneminde biz bu sıkıntılarla uğraşmak zorunda mıyız?

Bizim yönetime ne olsa mübahtır. Karşı takım taraftarları, yorumcuları ne kadar dalga geçerse geçsin bir şey deme hakkın yok bu kadar berbat bir transfer döneminden sonra. Bir de bu 1 değil, 2 değil. Her transfer döneminde biz bu sıkıntılarla uğraşmak zorunda mıyız?
Karsi taraf 5 senedir zirliyor
En kücük basarida saftlari kaymasi normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt