Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1135070_imgw968.jpg
vi-11614006.jpg
10648350-728xauto.jpg

Devami bu transfer doneminde gelmedi maalesef.

Perşembe cuma olayı tam kolpa ya inanmayın artık üzülüyorum gerçekten bazılarınıza zaman geçirme oyalama hamlesi maçtan önce de yazdim yenersek olumsuz haber verilir puan kaybında oyalama taktiği devam eder çünkü cuma deplasman da lig maçı var sonra devre arası derken 1 ay sonra ilk içerdeki maç bulunmaz fırsat sl kurası da gündemi değiştirir zaten falcao gelecek olsa emin olun bu olumsuz havayı dağıtmak için bugün getirirler cuma sahaya sürerlerdi gelmeyeceği o kadar belli ki..
Hâlâ Falcao için umutlu olanlar yapmayın işin olmayacağı çok belli hayal kirikliginiz da büyük olur..

Mustafa Kaplan [Gençlerbirliği] : "Ülkede yabancı futbolcusu sayısı fazla. Biz genç oyuncularımıza şans vermek istiyoruz." (beIN Sports)

bunu söyledikten sonra muhabirlerden biri "ver o zaman zorlayan mi var" diyemiyor ya

Süleyman rodopa yazdim dmden de net soru sordum bugün kap gelir mi diye bekliyoruz dedi, Monaco göndermeye razı oldu mu dedim, oyuncu bugün ben gitmek istiyorum bırakın dedi gibisinden yazdı, valla kap falan geleceğini sanmam, uyumadan paylaşmak istedim sizle de.

Babelmi çalışkan değil her idman sonrası kendi başına 1-2 saat çalışıyor baya adam kovalıyor takım savunmasında var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün Diagne'de adam kovaladı koştu sence çalışkanlık bu mudur ? Diagne en çalışkan oyuncu o zaman takımdaki. Fifa'da bile work rate diye bir tabir var Babel eskisi kadar genç olmadığının farkında gücünü idareli kullanıyor ki ona rağmen dün maçın sonunu getiremedi

Babel gelip top almaya çalışmaz takımı ileri taşımak için kendisini yırtmaz rakip defansı delmeye zorlamaz bekini kovalamaz benim çalışkanlıktan anladığım budur bir kanat oyuncusu için hı ama sonuna kadar kaliteli bir adam kaleye yakın tut sana maç kazandırsın. Dün Nzonzi bir kere boş pozisyonda top attı golü yazdı hatta sonra da tekte vurdu 2. golü de atıyordu bunları yapar Babel ama oyundan kopuk hatta "tembel" diyebileceğimiz bir oyuncu Babel

evet transferi kapattıgımıza gore bir kadro yapın da duruma bakalım

Lecce oyuncusu öyle bir kırmızı yedi ki
... Lisansı yırtılması gerekir veya IQ testi yapılmalıdır.

orta sahaya alternatif lazım belhanda nzonzi ve serinin yokluğunda donk veya selçuğu 11'de görmek psikolojik olarak sinirleri altüst ediyor. Senelerdir o bölgeye yetenekli bir wonderkid alamadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt