Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Falcao bu saaten sonra gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hâlâ Falcao için umutlu olanlar yapmayın işin olmayacağı çok belli hayal kirikliginiz da büyük olur..Perşembe cuma olayı tam kolpa ya inanmayın artık üzülüyorum gerçekten bazılarınıza zaman geçirme oyalama hamlesi maçtan önce de yazdim yenersek olumsuz haber verilir puan kaybında oyalama taktiği devam eder çünkü cuma deplasman da lig maçı var sonra devre arası derken 1 ay sonra ilk içerdeki maç bulunmaz fırsat sl kurası da gündemi değiştirir zaten falcao gelecek olsa emin olun bu olumsuz havayı dağıtmak için bugün getirirler cuma sahaya sürerlerdi gelmeyeceği o kadar belli ki..
Coca Cola dökerek Monaco’yu protesto ediyorum
?Beyler duyum buldum twitterda gezerken ama Savaş duyumu
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün Diagne'de adam kovaladı koştu sence çalışkanlık bu mudur ? Diagne en çalışkan oyuncu o zaman takımdaki. Fifa'da bile work rate diye bir tabir var Babel eskisi kadar genç olmadığının farkında gücünü idareli kullanıyor ki ona rağmen dün maçın sonunu getiremediBabelmi çalışkan değil her idman sonrası kendi başına 1-2 saat çalışıyor baya adam kovalıyor takım savunmasında var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Luyindama Marcao
Mariano Belhanda N'Zonzi Seri Nagatomo
Feghouli Diagne Babel
hocanin hayalini kurdugu 2-5-3 kadrosu
Abi ideal kadronu yazsana bir merak ettim ? falcaoyu da koy
Luyindama Marcao
Mariano Belhanda N'Zonzi Seri Nagatomo
Feghouli Diagne Babel
FALCAO
:crushed: