Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yolla cagneyi 8-15 mil ne veriyorlarsa, sat belhandayi 7-12 ne veriyorlarsa, sat marianoyu 2ye, sat nagatomoyu 2 mile, gerekirse linnesi 5-6ya, muslerayi en sevdigim oyuncuyu 7 mile. Al sag bek sol bek kosan orta acabillen birileri, 1 tane yedek orta saha,1 tane kanat üst seviyede orta acabillen, golcude falcao ve iyi bir yedek 1 tanede defans. Yaslanan oyunculari hep satip genclestirmek lazim kadroyu. Biraz fazla istedim ama bunun yüzde 50si bile yeterdi

Ben Falcao işinin olacağını düşünmüyorum artık, ayrıca olsa da beklerin değişmesi lazım, orta sahaya bir Türk lazım
Ben de olacağını düşünüyorum. 2 maç kayıp 5 puan var 3.sünde de puan kaybolursa bırak yönetimi Fatih Terimi sorgulamaya başlar bu taraftar. 5.6. maçı zor görürler. Olmazsa Ffp yüzünden olmayacak dedi ki demekki sorun vermemeleri değil maddiyat. El altından verecekler yine verecekler. Ara dönemde son 4-5 gün serum Merum boş yere götü başı dağıtmadılar. Biliyorlar ki taraftar tefe çalacaklardı onları. Şuan ondan daha vahim bir durum söz konusu. Maçaları yiyorsa 2 maç daha puan kaybedersek kendileri kaçacak delik arar. Ama Falcao yu alırlarsa Fatih Terim düşünsün

bu arada uğur karakullukçu ve ali ecenin futbol yorumlarını bir tek benmi beğenmiyorum

hemen herkese gül dağıtan ali ile belhanda, diagne gibi adamları dünyanın en iyi oyuncusu sanan uğurun bu kadar popüler olması garip

emre özcan bunları her türlü döver

Yolla cagneyi 8-15 mil ne veriyorlarsa, sat belhandayi 7-12 ne veriyorlarsa, sat marianoyu 2ye, sat nagatomoyu 2 mile, gerekirse linnesi 5-6ya, muslerayi en sevdigim oyuncuyu 7 mile. Al sag bek sol bek kosan orta acabillen birileri, 1 tane yedek orta saha,1 tane kanat üst seviyede orta acabillen, golcude falcao ve iyi bir yedek 1 tanede defans. Yaslanan oyunculari hep satip genclestirmek lazim kadroyu. Biraz fazla istedim ama bunun yüzde 50si bile yeterdi
Küme düşme korkusu yaşamak istiyorsan geçen sene fenerli olmuş olman gerekir. Böyle bir fantezi yok emin ol

Dunku 70 dakika bizi cok yaniltiyor cok. Konyasporu bilmiyormuyuz? Buyuk maçlarda otobus cekerler. Atak diye niyeti olmaz. Hal boyleyken 70 dakika hapsetmek tabiri sadece laf ebeligi ve kuru kalabalik. Otobus cekme icin kurulmuş bir kadro biranda dakika basi kalemizde goruldu bunu sadece kirmizi kart ile aciklayamazsin. Hem sen Galatasaray isen ve tek forvetinden feda edip orta saha direnci icin adam aldıysan asla.
Onemli olan kapali defansa karsi pozisyona girmek bizde dun girdik ama atamadik Kirmizi ksrttan sonra geri cekildik ama Adamlar 10 kisiye karsi bile pozisyona giremediki sans golu attilar yani sen ezbere konusmus oluyorsun suanda .10 kisi ile bile biz Babelle net pozisyona girdik adamlar giremedi

bu arada uğur karakullukçu ve ali ecenin futbol yorumlarını bir tek benmi beğenmiyorum

hemen herkese gül dağıtan ali ile belhanda, diagne gibi adamları dünyanın en iyi oyuncusu sanan uğurun bu kadar popüler olması garip

emre özcan bunları her türlü döver
Seviye olarak yerlerde çünkü spor medyası da ondan. Sinan Engin futbol yorumculuğu yapıyor bu ülkede. O yüzden bu adamlar çok iyi Türkiye standartlarına göre. O kadar leş bir yorumcu havuzumuz var yani düşün.

Bu aksam uzun süre sonra Galatasaray maci olmayan bir mac izledim. Inter 4-0 lecce, futbol nasil oynanir nasil zevk alinir bu macta gördüm. Orta saha sürekli hareketli, kim nerde oynuyor birbirini iyi bilen takim vardi . Ayrica brozovic candrevayi ve lukakuyu cok begendim. SL bizim grube düserse pek sansimiz olmaz

l'equipe kendisinin bize transferiyle ilgili ilk haberi 6 temmuz'da girmiş. yine o gün sözlükte konuşulmaya başlanmış. yani falcao'yu beklediğimiz 52. güne girdik.

(bkz: 52 gün)
27 Ağustos 2019 00:21 · once galatasaray

Dile kolay 52 gün.Bakkaldan sakız almıyoruz beyler falcao bu diyenler bile şu an ağlıyor

Aykut Elmas bile son videosunda Falcao transferine gönderme yapmış öyle bir süreç oldu düşünün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt