Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener ve bjknin schik ile ilgileniyormuşş
biz niye ilgilenmiyoruz tam bize göre

İçimde hiç heves kalmadi ya bu fenerliler nasil dayaniyo kac senedir buna... Allahtan askerdeyim yoksa evde kahrolurdum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

biz de seri nzonzi onyekuru kiraladık
Meselle nzonzi seri degil. O iki transfer cok basarili. Hatta emre mor, kocuk, jimmy durmaz ve babel ( sözlesme süresi uzun olsada) bunlar basarili transfer. Sorun oyuncu satmamalari ve kadronun hala tamamlanmamasi, 5 puan geride basliyorsun. Bu saaten sonra gelen oyuncununda adeptasyon süreci ollabillir. Takim birbirine 8-10 macta yavas yavas alismaya basliyor, kim nereye kosar kim ne yapar...

Murici cok begeniyorum. Hatta bize gelmesini cok isterdim.

Ama Avrupa 26 yasina girmis ve Kariyerin zirvesi Fenerbahcede biraz ligde oynamasi olan adamlara 10 milyon bile vermez. Oyun tarzida cok özel yetenekli bi oyuncu olmadigini gösteriyor, fakat cok caliskan ve topla uyumu fena degil. Ha Mali Moc Masganlari yine bi isler cevirip 30a satar orasi ayri.

luis gustavoyu marsilyayı bilen ve takip eden @Eray Emeklier abi yorumlamıstı ve form oalrak düştüğünü söylemişti.stoper falan oynatmışlar sanırım.alırlarsa gustavoyu bilenler yorumlasın.ama 7-8 milyondan asagıya bitmez

selçuk denilen takımın kanını emen şahsiyete gercek ismi söyledim diye 1 gün ceza aldım gülermisin aglarmısın .

Gustavo zirve yaptigi dönemde cok iyi bi kesicidi. Ama o dönem bile oyun kurma, dar alanda top tutma özellikleri vasat altindaydi. Ama iyi transfer is yapar.

İçimde hiç heves kalmadi ya bu fenerliler nasil dayaniyo kac senedir buna... Allahtan askerdeyim yoksa evde kahrolurdum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
alışkanlık işte.onların çoğu alışmıştır artık başarısızlığa,kupasızlığa.biz de başarılara alıştığımız için kötü gidişata pek tahammül edemiyoz

ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif
Garip garip ifadelere girmeye gerek yok renktaş. Muriqi çok çok iyi bir forvet olmayabilir hatta biz Falcaoyu tercih ettiğimiz için diagnede satılmadığından yerine düşündüğümüz 2. forvet olduğundan almadığımız için Fener’e gitmiş de olabilir ama diagne ile muriqiyi aynı teraziye bile koymam. Adamın 2 Maçta yaptığı etkiyi yarım devrede göremedik

luis gustavoyu marsilyayı bilen ve takip eden @Eray Emeklier abi yorumlamıstı ve form oalrak düştüğünü söylemişti.stoper falan oynatmışlar sanırım.alırlarsa gustavoyu bilenler yorumlasın.ama 7-8 milyondan asagıya bitmez
bu gustavoyu bukadar büyütme abicim

bayern dönemlerinde bile aşırı sakar bir adamda sonra ise sürekli form olarak düştü mehmet topal tarzı bir adam stoper oynatsan sakar libero oynatsan teknigi zayıf
5-6 milyon o yaştaki adama verene gerizekalı denir.

Ne transferi kardeşim yatın uyuyun.

Modeste
Alan
Pato
Falcao

Bunların yatacak yeri yok.
Aysalda gitti forlan reyes ufaluji icin ikisini alamadi ama bunlar gibi uzatmadi, adam transferi 1 haftada ya yapti yada olmuyor dedi. Albayrak cok samimi oluyor karsi takimla, adamlarda dogal olarak ne koparabillirseye getiriyor

Cagne nin 30 gol atmasi cok abartiliyor. Sanki ilk one hit wonder oyuncu. Bi ara ingilterede Michu diye bi adam bi sene ligi kavurup süpürdü, ardindan da kayip oldu.

Malatyanin cöpü Adem bile daha iyi Cagne den. Bide yok gönlünü alacakmisiz. Hadi diyelim adam kendini tamamen oyuna verdi. Ne degisecek onu cözemedim. Top teknigi mi gelisecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt