Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tehteh ?Büyük uğraşlar sonucu bazı bilgilere ulaştım. Falcao gelmez ise B planı Alan, C planı Modeste. Nagatomo giderse Asamoah gelecek. Belhanda satılırsa Banega hazırda bekletiliyor.
Ben evdeyim,kahroluyorum.İçimde hiç heves kalmadi ya bu fenerliler nasil dayaniyo kac senedir buna... Allahtan askerdeyim yoksa evde kahrolurdum
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Sabah aynen bunu söyledim iş arkadaşlarıma. Ben 2 haftadır moralsizim, spor izlemek gelmiyor içimden. Bunlar geçen yıl ciddi ciddi kümede kalma hesapları yaptılar ya. Acıdım vallahi eşim doatum akrabalarımda fenerli var sonuçta.İçimde hiç heves kalmadi ya bu fenerliler nasil dayaniyo kac senedir buna... Allahtan askerdeyim yoksa evde kahrolurdum
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Doğrudur abi ama Adem biraz fazla geride oynadı gibi geldi bana. Neyse yedek için ligde iyi bir alternatif ama yedeğe doğrudan etki edebilecek bir hücum oyuncusu şart.Dogru izlememişsin Ulaş.four four two
Ins alırlar 32 yaşında.Ben gustavo yu alırlarsa çok üzülmem açıkçası hem form durumu iyi değil diyorlar hem de adamların asıl eksik bölgesi orası değil bi sekilde jailson oynardi bence.gustavoyu alirlarsa sezon boyunca alarm verecek bölgelere transferi yapamazlar ya da belki gustavo yu defans oynatacaklardir ki o da sacma

Garip garip ifadeler ile ne alakasi var? Sen attigi 2 gole aldaniyorsun, ben ise genel olarak oyuncuyu begenmiyorum, olamaz mi?Garip garip ifadelere girmeye gerek yok renktaş. Muriqi çok çok iyi bir forvet olmayabilir hatta biz Falcaoyu tercih ettiğimiz için diagnede satılmadığından yerine düşündüğümüz 2. forvet olduğundan almadığımız için Fener’e gitmiş de olabilir ama diagne ile muriqiyi aynı teraziye bile koymam. Adamın 2 Maçta yaptığı etkiyi yarım devrede göremedik
Yarin kap map gelirrrrrrrrrrrYarında bir gelişme olmazsa alış-satış ile alakalı yangın tayfayı sahalara davet ediyorum
Tehteh ?
Saka bi yana transfer olurda cok uzatillar
Fatih hodjam kafayi tettehle bozmuştu zatenDiagne giderse Tetteh için hamle yapılacak.
Bundan sonra yangın da olsa bir şey olmaz gibiYarında bir gelişme olmazsa alış-satış ile alakalı yangın tayfayı sahalara davet ediyorum