Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçimde hiç heves kalmadi ya bu fenerliler nasil dayaniyo kac senedir buna... Allahtan askerdeyim yoksa evde kahrolurdum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Sabah aynen bunu söyledim iş arkadaşlarıma. Ben 2 haftadır moralsizim, spor izlemek gelmiyor içimden. Bunlar geçen yıl ciddi ciddi kümede kalma hesapları yaptılar ya. Acıdım vallahi eşim doatum akrabalarımda fenerli var sonuçta.

maçtan sonra yazamadım simdi düsüncelerimi yazayım

bizim sorunumuz bu yıl icin konusuyorum asla TRANSFER degil asla

takımı oyun olarak cok begendim seri nzonzi filan muazzamdı

fakat haftalardır korktugum şey su an takımda var KİBİR ve EGO

ve bunu dün gördügüm kadarıyla hoca yeni farketti o yüzden sinirliydi

takım hic hırslı ve konsantre degil fener bizim oynadıgımızdan daha kötü oynuyor kabul ama biz 90larda mac veriyoruz suyun öte tarafı 90da bala göte atıyor mac alıyor

bu ligi her daim psikolojik olarak güclü ve kenetlenen takımlar alır su anda fener hırslı filan degil kenetlenmede yok 2 haftada anlasılmaz bu

lakin biz komple camia olarak oyuncular ve hoca dahil konsantre degiliz eger işin icine girmezsek tren kacar

6-7 haftadan sonra kim sampiyonlugu istiyor belli edecek kendini.

Ben gustavo yu alırlarsa çok üzülmem açıkçası hem form durumu iyi değil diyorlar hem de adamların asıl eksik bölgesi orası değil bi sekilde jailson oynardi bence.gustavoyu alirlarsa sezon boyunca alarm verecek bölgelere transferi yapamazlar ya da belki gustavo yu defans oynatacaklardir ki o da sacma

Cagneye sahip çıkılması gerektiğine inananlardan biriyim. Bütün sezonu beraber geçireceğimiz tek forvete sahip çıkmayıp da ne yapacağız zati.

Ben gustavo yu alırlarsa çok üzülmem açıkçası hem form durumu iyi değil diyorlar hem de adamların asıl eksik bölgesi orası değil bi sekilde jailson oynardi bence.gustavoyu alirlarsa sezon boyunca alarm verecek bölgelere transferi yapamazlar ya da belki gustavo yu defans oynatacaklardir ki o da sacma
Ins alırlar 32 yaşında.
Biz fernandodan kurtulduk onlar alsin

Garip garip ifadelere girmeye gerek yok renktaş. Muriqi çok çok iyi bir forvet olmayabilir hatta biz Falcaoyu tercih ettiğimiz için diagnede satılmadığından yerine düşündüğümüz 2. forvet olduğundan almadığımız için Fener’e gitmiş de olabilir ama diagne ile muriqiyi aynı teraziye bile koymam. Adamın 2 Maçta yaptığı etkiyi yarım devrede göremedik
Garip garip ifadeler ile ne alakasi var? Sen attigi 2 gole aldaniyorsun, ben ise genel olarak oyuncuyu begenmiyorum, olamaz mi?

+ Senin yerden yere vurdugun adam lig tarihinde en cok gol atan yabanci oyuncu, Muriqi sirf 2 macta 2 gol attigi icin 48 macta 42 gol atan adamin ustunde goruyorsun, avrupa'da yabanci liglerde boyle bir kiyaslama yapsan adama gulerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt