Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdoulay Diaby kiralık demiş burda kolpacı bir çocuk vardı twitter'ında yazmış ne kadar doğrudur bilmem gelse keşke Onyekuru'dan sonra hızlı adam lazım

Yabancı sınırı geleceğini düşünmüyorum. Beinsports ile devam ediyoruz.

Yerli birçok oyuncunun Avrupa kulüplerine mevcut sistemde satışları gerçekleşti. Bunu inkar edemezler.
Umarim gelmez ama ben 14 ten de rahatsızım bu bile önümüze büyük engel çıkarıyor zaten 14 hakkın var kaliteli yerli futbolcular Avrupaya gidiyor doğal olarak biz de mecbur kadroyu hazır olmuş yabancı oyunculardan kuruyoruz.böyle olunca da gelişime açık olup olmayacağı riskli hiç bir yabancıyi alamiyoruz

Umarim gelmez ama ben 14 ten de rahatsızım bu bile önümüze büyük engel çıkarıyor zaten 14 hakkın var kaliteli yerli futbolcular Avrupaya gidiyor doğal olarak biz de mecbur kadroyu hazır olmuş yabancı oyunculardan kuruyoruz.böyle olunca da gelişime açık olup olmayacağı riskli hiç bir yabancıyi alamiyoruz

Aynen. 14 te gereksiz.

Hoca 14 yabancı kuralı değil. Bu 14 yerli kuralı demişti.

Mevcut sistem kalsın ona da razıyız ne yapalım.

Garip garip ifadeler ile ne alakasi var? Sen attigi 2 gole aldaniyorsun, ben ise genel olarak oyuncuyu begenmiyorum, olamaz mi?

+ Senin yerden yere vurdugun adam lig tarihinde en cok gol atan yabanci oyuncu, Muriqi sirf 2 macta 2 gol attigi icin 48 macta 42 gol atan adamin ustunde goruyorsun, avrupa'da yabanci liglerde boyle bir kiyaslama yapsan adama gulerler.
Yerden yere vurmuşum adam bizi yerden yere vurdu. Ozan’ın parası çöp oldu en zor Ffp döneminde ödediğimiz bonservise bak. Lig tarihinin rekorunu kırmış Sercan da kırdı mehmet Yılmaz da kırdı Okan bilmem de kırdı sonuç?

maclara cikmama hakkimiz var tabi spnucu 3-0 hukmen maglubiyet ve prestij kaybi plur :)))

valla ben kabul ederdım : ) yada bizimkiler grupta city ve bayern gibi tecavüzcüler olmasın diye dua etsinler

konusmak icin erken ama hoca bile konsantre degil güvenmiyor biseylere belli

Uefa kadro kaydı geçen sene 4 eylülde yapılmış bu sene 31 ağustosta yapılacağına dair kaynak nedir?

Yarın da bir şey olmaz bazıları 5 gün çok hareketli geçecek der.Bu değişmez son güne kadar devam

Keşke yarın falcao açıklansa bir de satış yapsak hepimiz istiyoruz ama çok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt