- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
kaan kontratini uzatmak istiyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar Fernandao'yu da abartıyorlardı aldıkları sezon sonra nasıl göndermeye çalıştıklarını bilemedilerboşver,alsınlar sahiden.muriqiye çöp diyen de bu mallardı,muriqiyi abartanlar da bunlar
Beyler bende duyumcu Twitter hesabi açmayi düsünüyorum
Umarim gelmez ama ben 14 ten de rahatsızım bu bile önümüze büyük engel çıkarıyor zaten 14 hakkın var kaliteli yerli futbolcular Avrupaya gidiyor doğal olarak biz de mecbur kadroyu hazır olmuş yabancı oyunculardan kuruyoruz.böyle olunca da gelişime açık olup olmayacağı riskli hiç bir yabancıyi alamiyoruzYabancı sınırı geleceğini düşünmüyorum. Beinsports ile devam ediyoruz.
Yerli birçok oyuncunun Avrupa kulüplerine mevcut sistemde satışları gerçekleşti. Bunu inkar edemezler.
maclara cikmama hakkimiz var tabi spnucu 3-0 hukmen maglubiyet ve prestij kaybi plurkeşke bu dönem şampiyonlar liginde sadece parayı alsak ama oynamasak bu sezon kritik bizim icin.
Umarim gelmez ama ben 14 ten de rahatsızım bu bile önümüze büyük engel çıkarıyor zaten 14 hakkın var kaliteli yerli futbolcular Avrupaya gidiyor doğal olarak biz de mecbur kadroyu hazır olmuş yabancı oyunculardan kuruyoruz.böyle olunca da gelişime açık olup olmayacağı riskli hiç bir yabancıyi alamiyoruz
Yerden yere vurmuşum adam bizi yerden yere vurdu. Ozan’ın parası çöp oldu en zor Ffp döneminde ödediğimiz bonservise bak. Lig tarihinin rekorunu kırmış Sercan da kırdı mehmet Yılmaz da kırdı Okan bilmem de kırdı sonuç?Garip garip ifadeler ile ne alakasi var? Sen attigi 2 gole aldaniyorsun, ben ise genel olarak oyuncuyu begenmiyorum, olamaz mi?
+ Senin yerden yere vurdugun adam lig tarihinde en cok gol atan yabanci oyuncu, Muriqi sirf 2 macta 2 gol attigi icin 48 macta 42 gol atan adamin ustunde goruyorsun, avrupa'da yabanci liglerde boyle bir kiyaslama yapsan adama gulerler.
maclara cikmama hakkimiz var tabi spnucu 3-0 hukmen maglubiyet ve prestij kaybi plur))
nwa severimgeç
onun yerine sert birşeyler dinle straight outta compton-bitch please II-eazy e nobody move- boyz n the hood - appetite for destruction vs .