Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
2 eylül son tarih.2 eylül 23.59Uefa kadro kaydı geçen sene 4 eylülde yapılmış bu sene 31 ağustosta yapılacağına dair kaynak nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 eylül son tarih.2 eylül 23.59Uefa kadro kaydı geçen sene 4 eylülde yapılmış bu sene 31 ağustosta yapılacağına dair kaynak nedir?
Ben de öyle biliyorum da burada bazı arkadaşlar 31 ağustos demiş, kafam karıştı.2 eylül son tarih.2 eylül 23.59
iyi şeyler hissediyorum,bakalım
domdurma yiyorum
senin anlayacagın bişey degil zaten,2 senedir şampiyon olurken yaptıgım totemlerimi bilenler anlarNeye dayanarak anlamıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rakipte 40 yaşında emre var, 32 lik gustavoya 6M euro veriyorlarKafama sürekli takılan bir şey var falcaonun geldiğini farz edelim
Muslera-Mariano-Luyi-Marcao-Nagotomo-Nzonzi-Seri-Feghouli-Belhanda-Babel-Falcao kadromuzuda böyle farz edersek
Çok yaşlı bi takım oluyoruz bu beni açıkçası baya tedirgin eden bi durum sadece oyuncuların formları iyi yada kötü oynamamaları falan da değil artık yaşın verdiği doymuşluk ta var bazılarında belkide o yüzden sanki umursamama gibi durumlarda var gibi hatta bu ilerleyen maçlarda biraz başımızı ağrıtacak gibime geliyor hadi hayırlısı ( bunu 2 sene şampiyon olup kadrosuna tecrubeli yıldız falan filen diyip bir sürü 30 yaş üstü adam toplayan bjk yaşadı bi benzeri inşallah bizde olmaz )
Klasik turk hareketi iste yat yat yat yumurta kapiya dayaninca heryere saldirBu son 4-5 gün Tosun, mevlüt, Taylan, yunus mallı, ahmet gürleyen, berkay merkay ne var ne yok saldıracaklardır. Öyle muhteşem bir kadro planlaması ki böyle aylarca çalışılmış falan dimi ? Safız salağız ya biz, göz göre göre yalanı sindiremiyorum sadece
Allah aşkına çakne 30 attı çakne rekor kırdı diyenler.
Aha şu Diagne'nin attığı goller
Bu da Gomis
Gomis toplam 7 penaltı kullanıp 4 tane atmış.
Diagne 16 Tane penaltı kullanıp 12 tane atmış.
Allah aşkına ya, şu videoları izleyin. Bi Diagne'ye bakın bi Gomis'e.