Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu son 4-5 gün Tosun, mevlüt, Taylan, yunus mallı, ahmet gürleyen, berkay merkay ne var ne yok saldıracaklardır. Öyle muhteşem bir kadro planlaması ki böyle aylarca çalışılmış falan dimi ? Safız salağız ya biz, göz göre göre yalanı sindiremiyorum sadece

Yabanci siniri gelsede gelmesede bizi pek etkilemez. 6 tane saglam yabancin olsun, 5 tane turk Askeri koy takima.

Bizde yerli sorunu var, klubun buyuklugunu bilen, Galatasaray kulturunu bilen ve klubun degerlerini bilen bir kac turk olsa yabanci oyuncular daha verimli olur.

Turkiyede yabancilar malesef turk oyunculariyla iyi iletisim kuramiyor, Avrupada dogmus turklerden bahsetmiyorum.

Ademle, senerle ne bilim baska kim kaldi? Ahmet yada selcukla olmaz bu is.

Hirsli, az cirkef, takima sahip cikan ve agresif bir kac yerli takima cok katki verirdi.

Birde teknik ekibimiz hep tecruman mert araciyla oyuncularla iletisim kuruyor, bununda takima pek fayda sagladigini sanmiyorum. Ordada biraz eksiklik var.

Birde turk milli takimin dinamosu hep Galatasaray olmustur, 11 yabanci ile buyuk zaferler kazanacagimizi dusunmuyorum. Gunu kurtaracak ve yedekte ses cikarmayacak yerli oyuncular aldik, onun disinda bir tane Atalay var ama oda oynamiyor.

Evet yabanci iyidir ama unutmayalim, Galatasaray bir turk takimidir ve ilk 11de en azindan 2 tane saglam yerli oyuncu sart. Bunun eksikligini hissediyor takim.

Cok iyi turk oyuncular var, ama malesef guvenmiyoruz kendi evlatlarimiza!

Kafama sürekli takılan bir şey var falcaonun geldiğini farz edelim

Muslera-Mariano-Luyi-Marcao-Nagotomo-Nzonzi-Seri-Feghouli-Belhanda-Babel-Falcao kadromuzuda böyle farz edersek

Çok yaşlı bi takım oluyoruz bu beni açıkçası baya tedirgin eden bi durum sadece oyuncuların formları iyi yada kötü oynamamaları falan da değil artık yaşın verdiği doymuşluk ta var bazılarında belkide o yüzden sanki umursamama gibi durumlarda var gibi hatta bu ilerleyen maçlarda biraz başımızı ağrıtacak gibime geliyor hadi hayırlısı ( bunu 2 sene şampiyon olup kadrosuna tecrubeli yıldız falan filen diyip bir sürü 30 yaş üstü adam toplayan bjk yaşadı bi benzeri inşallah bizde olmaz )

Kafama sürekli takılan bir şey var falcaonun geldiğini farz edelim

Muslera-Mariano-Luyi-Marcao-Nagotomo-Nzonzi-Seri-Feghouli-Belhanda-Babel-Falcao kadromuzuda böyle farz edersek

Çok yaşlı bi takım oluyoruz bu beni açıkçası baya tedirgin eden bi durum sadece oyuncuların formları iyi yada kötü oynamamaları falan da değil artık yaşın verdiği doymuşluk ta var bazılarında belkide o yüzden sanki umursamama gibi durumlarda var gibi hatta bu ilerleyen maçlarda biraz başımızı ağrıtacak gibime geliyor hadi hayırlısı ( bunu 2 sene şampiyon olup kadrosuna tecrubeli yıldız falan filen diyip bir sürü 30 yaş üstü adam toplayan bjk yaşadı bi benzeri inşallah bizde olmaz )
Rakipte 40 yaşında emre var, 32 lik gustavoya 6M euro veriyorlar

Çalım atmayı bırak 2 metre top süremeyen topu ayağına aldığında ayakları dolaşan hiçbir atakta doğru yerde olamayan dönen topları takip edemeyen o cüsse boyla kafasıyla bırak golü bir arkadaşına top indiremeyen, kaleciyle karşıkarşıya kalsa penaltı yaptırmaya çalışan kimse değmese kendi kendinin ayaklarına dolaşan, en son bırak heyecanlandırdığını ne zaman şut attığını unuttuğumuz lig rekorunu kıran forvetimizi savunan arkadaşlar var, yok arkadaş hepimiz acaba acaba diyoruz bugün gelir yarın gelir diye bekliyoruz ama bildiğin saat satan zenciyi getir daha rezil bir futbol oynama şansı yok. Hala o rekoru nasıl kırdı yemşn ediyorum aklım almıyor. Ya aklımda kalan pozisyonu yok adamın. Valla dün bu kırmızı yese Lehimize bile olurdu top saklayamıyor buna giden toplar saniyesinde kayıp kalemize dönüyor. Hayır bilerek oynamıyor desem totosunu yırrtı allah için, ulan sol bek daha fazla kafaya çıktı boyundan utan be adam.

Ben artik Falcao gelmesini istemiyorum, onun yerine topu rakip ceza sahasina goturecek bir orta saha ve onyekuru gibi rakip defansi rahatsiz edecek hizli ve calim atabilen bir kanat lazim bize.

Diagne oyle boyle oynayacak, okadar para verdin ve sorunlulugu teknik ekip ve yonetim alacak. Satamiyorsan verim alacaksin, oyle bir yatirimdan ne yapip edip verim alman lazim.

Bu son 4-5 gün Tosun, mevlüt, Taylan, yunus mallı, ahmet gürleyen, berkay merkay ne var ne yok saldıracaklardır. Öyle muhteşem bir kadro planlaması ki böyle aylarca çalışılmış falan dimi ? Safız salağız ya biz, göz göre göre yalanı sindiremiyorum sadece
Klasik turk hareketi iste yat yat yat yumurta kapiya dayaninca heryere saldir

Cenk’i kiralamak icin neyi bekliyoruz

Cenk’i alalim ve falcao da gelirse mis gibi 4-4-2 oynariz

Falcao gelmezse cenk-babel veya cenk-diagne de yapilabilir

Mehmet Özcan hakkında kulüp bildiri yayınlayabiliyorken transfer gelişmeleri hakkında da taraftarı bilgilendirmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kulübümüzün bence düzenli olarak hangi mevkilere transfer politikası gerçekleştirdiğini ne aşamada olduğunu ne zaman takıma katılma ihtimali olduğu konusunda her pazartesi taraftarı bilgilendirmeli... Bugün orta saha, stoper veya forvet konusunda hiçbir gelişme yok adam alınacak mı alınmayacak mı o bile belli degil bu kadar huzursuz ortamda zaten başarı gelmez her kafadan bir ses cıkıyor çıkın açıklama yapın gündemimizde olan isimlerle salı, perşembe, cuma günlerinde defans orta saha ve forvet bölgesindeki oyuncuları sırasıyla açıklamayı düşünüyoruz veya görüşmeleri sürdürdüğümüz oyuncularla önümüzdeki hafta imzaların atılmasını planlıyoruz.

Ama gel gelelim hiçbir şekilde şu an ne aşamada olduğunu kimse bilmiyor olmayacaksa da olmayacağını söyleyip başka bir forvetle anlaştık onu perşembe açıklıyoruz desinler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah aşkına çakne 30 attı çakne rekor kırdı diyenler.

Aha şu Diagne'nin attığı goller

Bu da Gomis

Gomis toplam 7 penaltı kullanıp 4 tane atmış.
Diagne 16 Tane penaltı kullanıp 12 tane atmış.

Allah aşkına ya, şu videoları izleyin. Bi Diagne'ye bakın bi Gomis'e.

Gomisin osmanlıya attığı gol yani 3.golün bir benzeri tamamen aynısı olmasa da dün Diagneye geldi ama o tavana vuramadı.Gomis baya farklıydı çok iyi bitiriciydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt