İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13 milyon e verdiğimiz ve yılda 2.5 milyon e alan adamın oynaması için nazımı çekeceğiz kardeşim. Biraz hareketli olsa konya maçında gol atardı orta atılıyor bu adam durması gerektiği yerde değil hadi 10 tane ortada yanlış yere açılıyor 27 orta açıldı bir tanesine vurmadı yazık be.Ya iyice bokunu çıkardı ergen tayfa. Diagne’yi hiç beğenmem, gelirken de bir ton laf eden adamım ama sanki kadroda forvet yokmuş gibi panik halinde olanları anlamıyorum.
-Ulan madem o kadar boktu bu adam ne diye “Diagneeeee, allah’ım forvetttt” diye sevinç çığlıkları atıyordunuz geldiğinde?
-Bu adamın mental problemli, duygusal olarak kolay yıpranan biri olduğunu bilmiyor muydunuz?
Böyle sorunlu bir adamı sezon bitmeden paketlemeye çalış, istenmediğini belli et üstelik geleli daha yarım sezon olmuşken. Taraftarlar gaza gelip “defol git” şeklinde küfürlü saldırılara geçsin.
Sonra adam oynamıyor, yapma yaa
Leş gibi forvet Diagne takimdayken forvet yokmuş gibi panik yapmakta haklı insanlar.Takima yarari yok arada ekstra koşup baskı yapıyor o kadar 1-2 dk.Ya iyice bokunu çıkardı ergen tayfa. Diagne’yi hiç beğenmem, gelirken de bir ton laf eden adamım ama sanki kadroda forvet yokmuş gibi panik halinde olanları anlamıyorum.
-Ulan madem o kadar boktu bu adam ne diye “Diagneeeee, allah’ım forvetttt” diye sevinç çığlıkları atıyordunuz geldiğinde?
-Bu adamın mental problemli, duygusal olarak kolay yıpranan biri olduğunu bilmiyor muydunuz?
Böyle sorunlu bir adamı sezon bitmeden paketlemeye çalış, istenmediğini belli et üstelik geleli daha yarım sezon olmuşken. Taraftarlar gaza gelip “defol git” şeklinde küfürlü saldırılara geçsin.
Sonra adam oynamıyor, yapma yaa
O transferler yapılmasın ilk iç saha maçında neler olucak merakla bekliyorumBu yönetim ua ve rodop üzerinden taraftarı kandırmıştır. İyi niyetli olduklarını asla düşünmüyorum. Kendi kıçlarını kurtarma derdindeler.
Fatih Terim gerekirse yöneticiler fedakarlık yapmaya hazır demişti yapsınlar arkadaş. Versinler bir şekilde FFP'yi etkilemeyecek şekilde ocak'a aksatabiliyolarsa ocak'a atsınlar. Falcao bütün sinerji icin gerekli. Taraftar o gelmeden bütün olamıyor işteBunlarda onu düşünecek kafa olsa konya maçında sahada olurdu zaten
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi Ali naci’nin salladığı bir ton haber var yapmayın lütfen. Bu sene hiçbir muhabire güvenilmezAli Naci alternatifleri vermeye başladıysa taraftarı yavaştan alıştırıyorlar..
Renktaş bazıları duyumcuyum dıye kandırıyor ınsanları dikkatlı olalımBu yönetim ua ve rodop üzerinden taraftarı kandırmıştır. İyi niyetli olduklarını asla düşünmüyorum. Kendi kıçlarını kurtarma derdindeler.
Renktaş bazıları duyumcuyum dıye kandırıyor ınsanları dikkatlı olalım
Gerekirse sözleşmesini son gün feshedelim futbolculuğu bitsin yüzsüzün. Gitmemek için taraftarın tekme tokat dalmasını bekliyor herhalde.diagneyı kadroda gormek ıstemıyorum gerekırse kadro dısı kalsın