Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis gittiğinde dedik ki bu adam ile bizim takımın uyumu güzel yapmayın etmeyin adam şampiyon yaptı takımı tek forvet oynayarak yolla eren i onun maaşını ver Gomis e birde yanına genc kaçak bir Afrikalı adam alacaktik ben her sene bir forma alırdım black friday yaptın almadık mı birşeyler ama akilli yönetim ne yaptı 1 senedir forvet olmadan oynuyoruz ya resmen dusman olsa bu şekilde yönetir takımı eren cagne mitroglu adem mugdat bunlara verilen paralar yazık yazık ...

Ya iyice bokunu çıkardı ergen tayfa. Diagne’yi hiç beğenmem, gelirken de bir ton laf eden adamım ama sanki kadroda forvet yokmuş gibi panik halinde olanları anlamıyorum.

-Ulan madem o kadar boktu bu adam ne diye “Diagneeeee, allah’ım forvetttt” diye sevinç çığlıkları atıyordunuz geldiğinde?

-Bu adamın mental problemli, duygusal olarak kolay yıpranan biri olduğunu bilmiyor muydunuz?

Böyle sorunlu bir adamı sezon bitmeden paketlemeye çalış, istenmediğini belli et üstelik geleli daha yarım sezon olmuşken. Taraftarlar gaza gelip “defol git” şeklinde küfürlü saldırılara geçsin.

Sonra adam oynamıyor, yapma yaa
13 milyon e verdiğimiz ve yılda 2.5 milyon e alan adamın oynaması için nazımı çekeceğiz kardeşim. Biraz hareketli olsa konya maçında gol atardı orta atılıyor bu adam durması gerektiği yerde değil hadi 10 tane ortada yanlış yere açılıyor 27 orta açıldı bir tanesine vurmadı yazık be.

Ya iyice bokunu çıkardı ergen tayfa. Diagne’yi hiç beğenmem, gelirken de bir ton laf eden adamım ama sanki kadroda forvet yokmuş gibi panik halinde olanları anlamıyorum.

-Ulan madem o kadar boktu bu adam ne diye “Diagneeeee, allah’ım forvetttt” diye sevinç çığlıkları atıyordunuz geldiğinde?

-Bu adamın mental problemli, duygusal olarak kolay yıpranan biri olduğunu bilmiyor muydunuz?

Böyle sorunlu bir adamı sezon bitmeden paketlemeye çalış, istenmediğini belli et üstelik geleli daha yarım sezon olmuşken. Taraftarlar gaza gelip “defol git” şeklinde küfürlü saldırılara geçsin.

Sonra adam oynamıyor, yapma yaa
Leş gibi forvet Diagne takimdayken forvet yokmuş gibi panik yapmakta haklı insanlar.Takima yarari yok arada ekstra koşup baskı yapıyor o kadar 1-2 dk.

Yönetim son güne birakmasaydi kimse istemezdi Diagneyi,mecbur bırakan yönetim

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlarda onu düşünecek kafa olsa konya maçında sahada olurdu zaten

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih Terim gerekirse yöneticiler fedakarlık yapmaya hazır demişti yapsınlar arkadaş. Versinler bir şekilde FFP'yi etkilemeyecek şekilde ocak'a aksatabiliyolarsa ocak'a atsınlar. Falcao bütün sinerji icin gerekli. Taraftar o gelmeden bütün olamıyor işte

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetim ua ve rodop üzerinden taraftarı kandırmıştır. İyi niyetli olduklarını asla düşünmüyorum. Kendi kıçlarını kurtarma derdindeler.
Renktaş bazıları duyumcuyum dıye kandırıyor ınsanları dikkatlı olalım

IMG_20190827_100614.webp

images

Kaç yıl geçti öğrenemediniz?
Niye transfer yok diye değil doğru soru niçin yapmıyoruz işte burda cevabı. Biz enayi değiliz kulübün paralarını har vurup harman savuralım. Son gün gelsin aptür başkanım show yapcaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt