- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Yarın bitsin bu çile artık yeter be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Türkiye deki boklukta siyasete futbola sanata heryere karışmış hile hurda adam kayırma adam sendecilik şike vs ortamında isterse guardiola gelsin forvetin Ronaldo cavani Messi olsun zor olur kanaatindeyim ben medyası olsun hakemleri tffsi herşeyiyle yabancıyı yerler. Fatih Terim in en büyük artısı medyasından başkanına kadar ayar verebilmesidir. Bir şekilde olmuyor o işler. Yerli olmayınca olmuyor. Ama bilmem nereye kadar bu böyle sürerYabancı tercih ederim. Mümkünse Fransız ya da Alman. Bize yeni bir ekol lazım, yeni bir taktik lazım
Donk bizim takimin en satilmaz oyuncularindan 2.5 mil üzerine fitimde. Adam süper olmasada görev adami. Defansda siritmiyor orta sahada siritmiyor bu pozisyonlarin baska dogru dürüst altarnativi yok.Sozde Araplardan teklif varmis ya ona istinaden yazdım.
Biliyorum. Topali cok önceden almalıydık.
Hoca bu ortasaha kıtlığında atalayı denemeli . Geçen sene ozanı deneyip parlattıgı gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Llorente'den iyisini bulamayiz gibi Falcao olmazsa. Bizi 1 yil idare eder ama takim iyice veteran fc'ye dondu.
Muhtemelen Jorge Mendes ve Ahmet Bulut bizimkilere Falcao'yu belese size getiririz ama saglam bi komisyon aliriz dediler. O menajerlik ucreti FFP'de genel bilançoya girdiginden bizimkiler kabul etti. Fakat Monaco belese birakmayinca bizimkiler de Diagne'yi satamadiklarindan kitlendiler.
Birini satacagiz ama bakalim kim olacak bu.
Fernandesi’de kargalar almış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katılıyorum
2-3 maç hata yaparsa sesimi çıkartmam
Biz alsak en az 3.3 maaş alırdı.Aynen.
1.1 m euro alacakmış. 1+1 yıllık sözleşme.
falcao gelmezse gelmesin bizde DIAGNEyi oynatiriz diyen kac kisiyiz
Ftor?Biz alsak en az 3.3 maaş alırdı.
Bilin bakalım aradaki fark kimlere gidecek?