Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano Diaz ve Kalinic Monaco'ya gitmedi bu iş yattı kimse kendini kandırmasın

Niye hep bizimkiler Monaco'ya gidiyo bir kere de Monacoyu Istanbula davet etsinler Falcao ile birlikte 2-3 kadeh Raki, ocakbasi kebap + dansözlerle ikna edebiliriz belki Petrovu. Ruslari ikna etmenin yolu icki sofrasi diye duymustum anlasma yapmadan önce vodka iciyolarmis, bu isi ancak "Nightking" Sükrü Hanedar cözer, clubda fotosunu görmüstüm gecen

Yabancı tercih ederim. Mümkünse Fransız ya da Alman. Bize yeni bir ekol lazım, yeni bir taktik lazım
Şu Türkiye deki boklukta siyasete futbola sanata heryere karışmış hile hurda adam kayırma adam sendecilik şike vs ortamında isterse guardiola gelsin forvetin Ronaldo cavani Messi olsun zor olur kanaatindeyim ben medyası olsun hakemleri tffsi herşeyiyle yabancıyı yerler. Fatih Terim in en büyük artısı medyasından başkanına kadar ayar verebilmesidir. Bir şekilde olmuyor o işler. Yerli olmayınca olmuyor. Ama bilmem nereye kadar bu böyle sürer

Sozde Araplardan teklif varmis ya ona istinaden yazdım.

Biliyorum. Topali cok önceden almalıydık.
Donk bizim takimin en satilmaz oyuncularindan 2.5 mil üzerine fitimde. Adam süper olmasada görev adami. Defansda siritmiyor orta sahada siritmiyor bu pozisyonlarin baska dogru dürüst altarnativi yok.

Llorente'den iyisini bulamayiz gibi Falcao olmazsa. Bizi 1 yil idare eder ama takim iyice veteran fc'ye dondu.
Muhtemelen Jorge Mendes ve Ahmet Bulut bizimkilere Falcao'yu belese size getiririz ama saglam bi komisyon aliriz dediler. O menajerlik ucreti FFP'de genel bilançoya girdiginden bizimkiler kabul etti. Fakat Monaco belese birakmayinca bizimkiler de Diagne'yi satamadiklarindan kitlendiler.
Birini satacagiz ama bakalim kim olacak bu.

bence de o şekilde gelişti olay forvet dısında aslında 1 tanede hızlı kanat alsak cok iyi olurdu

lige cok kötü basladık hoca takım camia herkes kötü tabi fenerin şişirilmeside var ligin devamı nasıl gelecek acaba

bizde doymusluk ve kibir seziyorum ben !!

Psikoloji ne kadar önemliymiş. Adamlar Giresun'larda ikinci ligde oynayan Vedat Muriqi'den İbrahimovic yaratmaya çalışıyorlar. Bizimkiler 30 gollü, lig tarihinin en çok gol atan yabancı oyuncusunu top kontrolü yapamayan, ceza sahasına hareketlenemeyen, isteksiz, ürkek birine dönüştürdü.

Aynen.

1.1 m euro alacakmış. 1+1 yıllık sözleşme.
Biz alsak en az 3.3 maaş alırdı.
Bilin bakalım aradaki fark kimlere gidecek?

falcao gelmezse gelmesin bizde DIAGNEyi oynatiriz diyen kac kisiyiz

IMG_2385.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt