Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina buraya gelmeyecegi gibi bonservisi de 10 milyondan asagı değil.thiago maia potansiyelliydi ama cortladı alabilirler

Fernando kalsaydı değişen bir şey olmazdı emin ol

Geçen sene forvete kiralık topçu alıp Onyekuru'ya basmalıydık parayı orada hata ettik
Fernando yorumuna katılıyorum. Aslında diğer yorumuna da katılıyorum ama şu da bir gerçek biz onyekuru yu ligin ikinci yarısında gördük ilk yarıda sağda da oynamasinin etkisiyle çok da verim alamadık herkes sövüyordu yani devre arasında alinsaydi onyekuru ligin sonunu bilmeden aynı şekilde sevinir miydik emin değilim. Ama ne olursa olsun nasılsa satarım diye diagne alinmamaliydi

ligde daha iki hafta geçmiş lig gitti diyorsun...buna gülünür sadece..geçen sene de 8 puan geriye düşülünce eminim aynı savları savunuyordun.
2 senedir sadece doldur boşalt futbolu ile mi şampiyon olduk yani..çok komik bir tez...oyun bir çok kişiyi tatmin etmeyebilir ama sadece doldur boşalt demek hiç bir oyun planı yok denmesi içi boş büyük bir palavra...terim düşmanlarının tipik söylemi..oyun planı olmayan bir adam bu kadar kupa kazanamaz..
duran top organizasyonu konusunda hem fikirim..buna yeterince çalışılmıyor bu açık..bazen kitlenen oyunlarda duran top çok önemli olur..
diagne olayında kap a açıklanan rakam 10 milyon euro 15 milyon euro nereden çıktı..yani sırf sallamak için rakamı çok göstermen yakışık kalmıyor..
devre arası hocanın tercihi diagne miydi yahu..devre arası transfer döneminin son gününe kadar istediği alan ve pato yu alamadı bu yönetim işte...takımda forvet yoktu forvet son gün diagne ve mitroğlunu kabul etmek zorunda kaldı..oradaki amaçlardan bir tanesi de elimizde oluşan ffp artısını yaza taşımaktı..yazın araplara satılır ön görüsü ile alındı..ayrıca sövsek kızsak da mitroğlu aksihar diagne rize maçında çok kritik gol attılar..bu goller şampiyonluk getirdi..ekonomik getirisi fazlası ile oldu...

Sen hoca olsan ve sana zorla oyuncu dayatsalar ne yaparsın?
İstemediğin oyuncular aliniyorsa sende çalışmazsin olur biter.
Diagne'nin maliyeti için medya da ve kasımpaşa kaynaklı tüm haberler (10 bonservis+ 3 bonus + 2 kdv) diyor.
Buna rağmen bizim kulüpten hiçbir yalanlama yok.Yani maliyeti 15 ve bunu uydurmuyorum.

Doldur boşalt kısmına gelirsek eğer konya maçını aç tekrar izle daha 5.dakikada doldur boşalt oynadığımızı görürsün.

2 senedir kendi sahamizdaki 2 bjk ve 2 başak maçları dışında top oynamadık.
Bu takıma top oynatması gereken kişi ben değil senelik 20 milyon lira kazanan kişidir.
Biraz sorgulamaya başlayın aksi halde 2003 ve 2014 teki rezil günlere geri döneceğiz.

Forumun azgınlık seviyesinden transferden haber olmadığı net anlaşılıyor

Ömer Üründül: “Monaco, Radamel Falcao ile devam etmek istiyor. Galatasaray’ın en büyük hatası Vedat Muriqi’i transfer etmemek oldu.” (TRT SPOR)

Ömer Üründül: “Monaco, Radamel Falcao ile devam etmek istiyor. Galatasaray’ın en büyük hatası Vedat Muriqi’i transfer etmemek oldu.” (TRT SPOR)
bu da boş yapmasın bunak herif.
10 milyon da versek o satılmış başkanları bize vermezdi.

Seneye kimi satacaksın peki eksi de olmamak için ?

Marcao-Luyindama hattını bozup genç alacaksın yani mantıklıymış
Arkadaş ne yazdik orda
Adam demiş ki belhanda ve diagne 20 milyona satılırsa.
Bende dedim ki 20 ye satılırsa alırsın 1 milyondan 5 tane genç.
Tutaraa tutar tutmazsa oyuncu kiralarsin.

Ha çok istersen 20 milyona
10 milyona samatha 10 milyona da morelesi alırsın
2 sene sonra toplam 50-69 milyona ikisini satarsin yeni kadro kurarsin.
Ancak bizimkiler 20 milyona yine gidip kankalarini akrabalarini zengin edeceği için bu oyuncular akıllarına gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt