avrupada oynayan kulüp diyolar yani fb degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diyelim 3.5'a aldık kimi satacaktık elden kimse çıkmadı ki
avrupada oynayan kulüp diyolar yani fb degil
Abdurrahim en kolpa duyumcumuz zaten renkdaş. Şikebahçeli muhabirler bile ondan daha güvenilir. Kendisi ne diyorsa tersini düşünelim artık.Abdürrahim tutturdu mu dediklerinihazır tabanca gibi giriyorduk hani, falcao %99'du hani
ffpciler doluşuyor diyorsun da satmadan nasıl alalım herkes istiyor bunu satış yaptık bak marcao vs geldi bu sene takıma hep serbest ya da kiralık adam getirebildikBurada tüm yükü Başkan ve Apo'ya yüklemek doğru olmaz. Mevcut plan ve programsızlıkta yönetimden Fatih Hoca'ya ve scout ekibine kadar herkesin suçu var. Bu transfer döneminde en büyük beklentimiz genç, potansiyelli ve ilerde iyi kar edebileceğimiz oyuncuların kadromuza kazandırılmasıydı. En az 3-4 yerli transfer bekliyordum bu şekilde. Tam bir hayal kırıklığı oldu.
Tabi böyle söyleyince para mı var, ffp vs. ciler doluşuyor hemen. Scout transferinden kastımız Cengiz Ünder yada Çağlar Söyüncü değil zaten. Elif, Dorukhan gibi isimler kaça alındı bakabilirsiniz. Onlar buluyorsa biz de bulmalıydık. İsimler sadece örnek. Tutar ya da tutmaz ama denemek zorundaydık. Bu konuda Hoca'yı da suçluyorum bir Terim'ci olarak. Akıl almaz saçma işler yapıyoruz transferde.
Fransa?kadir sen alamanyadamin
Aynen katılıyorum renktaşım.Hasan Kartal vedat'ı bize vermezdi.Çünkü fenerli adam.Ciddi bi güç kattı fener'e .Bize gelmesini gerçekten çok istemiştim.Fatih hoca'da istedi ama hem FFP hem rize başkanı yüzünden olmadı.Eminim seneye en az 15'e satarlar.bu da boş yapmasın bunak herif.
10 milyon da versek o satılmış başkanları bize vermezdi.
Yerini doldurduğun adam iyi mi ona bakmak lazım. Sezon sonu derbilerde yaptıklarını aramayalım da.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalasef haklı 2 aydır falcao ile ugraştılar sonuç alamadılar beceriksizlerÖmer Üründül: “Monaco, Radamel Falcao ile devam etmek istiyor. Galatasaray’ın en büyük hatası Vedat Muriqi’i transfer etmemek oldu.” (TRT SPOR)
Fransa?
Fenerbahçe, Rami ile iki yıllık sözleşme imzalayacak ve imza parası olarak 2 milyon euro ödeyecek.
Oyuncuya ise yıllık 2.5 milyon euro verilecek. (L'Equipe)
Eljif Elmas, Ndiaye, Dorukhan gibi futbolcular kaç paraya alınmışlar bir araştır istersen. Yazmıştım halbuki ama tam anlayamamışsın sanırım. İlla milyon euro'lar saçarak bonservisli adam alabilirsin diye bir şey yok. Ffp kıskacındaysan bunu denemeye mecbursun.ffpciler doluşuyor diyorsun da satmadan nasıl alalım herkes istiyor bunu satış yaptık bak marcao vs geldi bu sene takıma hep serbest ya da kiralık adam getirebildik