Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman neden dün falcao fotografi falan beğeniyor Abdurrahim acaba bizim.gormedigimizi falan mı dusunuyor

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu resim beğenmek ne ki adam kameraların önünde yüzde 99 dedi var mı ötesi
Iki fotoğraf'ı mı takıcak allah aşkına. Galatasaray taraftarı ile oynuyorlar işte bu kadar basit

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao işi olmayacak yüksek ihtimal kendinizi günaha sokmayın anlık şoklar ile şimdiden alıştırın.

Geçen sene önümüzde örnek var
Gomis olayı var
Pato olayı var
Modeste olayı var
Alan olayı var

Geciken hic bir transfer olmamış. Çıkıp son gün alın size falcao diyeceklerini hiç sanmıyorum. Söylenecek sözler belli. Diagne gibi gol kralımız var herkes müsterih olsun hocamıza ve bize güvenin olacak. Sonra 1-2 sövme olacak ondan sonra Terim'in becerisi ile 3-4 maç üst üste kazanacağız ve bütün olaylar unutulacak konsantrasyon vb vb

Unutmayacağımız tek şey 2 dönemdir transfer rezillikleri olduğudur.

Bence Bu Olay Geçen Seneki Olaylardan Çok Farklı.İsim Büyük Olunca Etkiside Büyük Oldu.Milletin Psikolojisi bozuldu.
Kendimden Örnek Vereyim Pazartesi Günü GYM'e gittim Kolpacı Rodopla Kadir Pazartesi Günü Açıklama gelecek dedikleri için Telefon elimde ordan oraya dolaştım açıklama gelmeyince üzdü tabi ki.Transfer Dönemi Bitene kadar GYM'e gitmeme kararı aldım Çünkü Konsantre olamıyorum.Benim gibi Binlerce Renktaş Olduğuna Eminim.Tam da Bu Yüzden Transfer Gerçekleşmezse Tepki Büyük Olacak Birilerinin İstifa etmesi gerekir.

Aklıma geldikçe sinir oluyorum.. Şu Bjk stadının arkasındaki ucube gökdeleni kim dikmiş ? nasıl izin vermişler..

Bu kadar kötü estetikten yoksun ucube binaya izin veren mallar kim acaba

Bence Bu Olay Geçen Seneki Olaylardan Çok Farklı.İsim Büyük Olunca Etkiside Büyük Oldu.Milletin Psikolojisi bozuldu.
Kendimden Örnek Vereyim Pazartesi Günü GYM'e gittim Kolpacı Rodopla Kadir Pazartesi Günü Açıklama gelecek dedikleri için Telefon elimde ordan oraya dolaştım açıklama gelmeyince üzdü tabi ki.Transfer Dönemi Bitene kadar GYM'e gitmeme kararı aldım Çünkü Konsantre olamıyorum.Benim gibi Binlerce Renktaş Olduğuna Eminim.Tam da Bu Yüzden Transfer Gerçekleşmezse Tepki Büyük Olacak Birilerinin İstifa etmesi gerekir.
Taraftar unutur bunları. 1-2 gün ses çıkar 2 galibiyet biter iş. Zaten albayrak ve mustafa cengiz'de aynı benim gibi düşünüyor. 2 gün telefonlarını kapatırlar hoca takıma verir gazı 2 galibiyet tamamdır bu iş.

054.png

Hocayı çok seviyorum ama kusura bakmasın Galatasaray ı çok daha seviyorum.Eğer iyi bir forvet stoper orta saha aldırmazsa şu 5 günde kendisinin de hatası olur.Almadılar diyemez.Masaya yumruğunu vuracaksın.Bu transferler yapılmadan başarılı olamayız diceksin.Olmadı çıkıp basın önünde mesajını vereceksin baskı altına sokacaksın yönetimi.Yönetim bugün gitsin benim umrumda değil yalandan şişirildiklerini görebiliyorum.Bu camiadan Dursun gibi bir facia geçtiği için seviye o kadar düştüğü için onun kadar kötü olmamak başarı değil.Sen Galatasaray başkanıysan bütün transferleri yapacaksın.Sonra hoca sorumlu olur.

bırakın o bunu takip etmiş öteki bunun resimlerini beğenmiş laflarını.
falcao yüzde 99 diye bir laf duydu herkes canlı yayında hemde.
bunun altından kalkılamaz.
herkes herkesi takip edebilir herkesin resmini beğenebilir bu gayet normal.
ama o kadar büyük konuşursan birileri gelir hesabını sorar, sormalıdır.

5 milyon istedikleri kesin gibi.Bizimkiler de vermesinler bi zahmet.Falcao da olsa 33 yaşında 1 sene sözleşmesi kalmış adama 5 milyon şu şartlarda çok büyük israf olur.Ben olmayacağına hazırladım kendimi.

Alternatif de almayıp Diagne'yle kansere devam edeceğiz.

Hoca nın kızı bilmiyor ne olacağını duyumcular nerden bilecek yav geçelim artık şu ergenliği. Özellikle falcao konusunda duyum veren kürekle dövülmeli.

5 milyon istedikleri kesin gibi.Bizimkiler de vermesinler bi zahmet.Falcao da olsa 33 yaşında 1 sene sözleşmesi kalmış adama 5 milyon şu şartlarda çok büyük israf olur.Ben olmayacağına hazırladım kendimi.

Alternatif de almayıp Diagne'yle kansere devam edeceğiz.
5 istiyorlarsa sattip birini 3.5a bitirmek lazim isi, avrupada her mac büyük para demek bu sene, golcüsüz biraz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt