Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakkaldan para vermeyerek ücretsiz bir şeyde kiralayamazsın saçma mantık. Ya da Caceres’in bonservisi elinde stopere alman çok mu zor ? 10 numaranın ne olacağı belirsiz Ben Arfa’yı bonservissiz alman çok mu zor ? Fatih Terim’i suçlamıyorum burada yönetimi suçluyorum ben. Son 2 haftadır çok lakaytlık yaptılar
Evet bakkaldan birşey kiralayamazsın. Bu söylediğin isimlerin Fatih Hoca'nın önüne gelmediğini sanmıyorum. Yabancı sınırı denen birşey varken 15-16 yabancılı bir kadron varken bu adamları nasıl getireceksin takıma? Hele öncelik forvette iken ve forvete yabancı oyuncu getirmeyi planlarken?

Anadoluda parlayan 4 oyuncu vardı vedat,trezeguet,diagne,akbaba vedat ile trezegueti alsaydık ileride hem satardık hemde şu an performans alırdık hemde daha az maliyetli oldirdu trezege geçen sene 5 milyondu vedatı ise devre arası 1 milyona bile alabilirdin

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anadoluda parlayan 4 oyuncu vardı vedat,trezeguet,diagne,akbaba vedat ile trezegueti alsaydık ileride hem satardık hemde şu an performans alırdık hemde daha az maliyetli oldirdu trezege geçen sene 5 milyondu vedatı ise devre arası 1 milyona bile alabilirdin

trezeguet'i devre arası istedik diagne ile 20m istediler sezon başı 5m idi ama o zamanda zar zor 0'da kaldık

Olumlu olumsuz hicbir haberin girilmemesi Abdurrahimim hala alicengiz oyunlariyla monacoyla pazarlik yaptigindandir diye inanmak istiyorum.

Evet bakkaldan birşey kiralayamazsın. Bu söylediğin isimlerin Fatih Hoca'nın önüne gelmediğini sanmıyorum. Yabancı sınırı denen birşey varken 15-16 yabancılı bir kadron varken bu adamları nasıl getireceksin takıma? Hele öncelik forvette iken ve forvete yabancı oyuncu getirmeyi planlarken?
13 yabancı var Belhanda denildiği gibi sözleşme dondurulacaksa 12’ye düşüyor. Bu saydığım 2 isimle 14 oluruz. Falcao gelmesi halinde zaten mutlaka elden birisi çıkacak. Bu isimde büyük ihtimal Linnes ya da Diagne olur.

trezeguet'i devre arası istedik diagne ile 20m istediler sezon başı 5m idi ama o zamanda zar zor 0'da kaldık
Emre Akbabanın karakterine söylenecek laf yok sakatlanmasa belkide çok iyi olurdu bilemeyiz ama 4 milyon euro ona vermektense 5 milyona trezege alınabilirdi hem o zaman diagne bu kadar gol atmazdı o kazığıda bize çakmamış olurlardı hep birbiriyle bağlantılı şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt