Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konyayi harcayamadik dahaValencia ve Napoli'yi içerde harcarız. O kadar da değil ayrıca son maça denk gelirse içeride Ctiy'den de puan alırız.
Hocayı çok seviyorum ama kusura bakmasın Galatasaray ı çok daha seviyorum.Eğer iyi bir forvet stoper orta saha aldırmazsa şu 5 günde kendisinin de hatası olur.Almadılar diyemez.Masaya yumruğunu vuracaksın.Bu transferler yapılmadan başarılı olamayız diceksin.Olmadı çıkıp basın önünde mesajını vereceksin baskı altına sokacaksın yönetimi.Yönetim bugün gitsin benim umrumda değil yalandan şişirildiklerini görebiliyorum.Bu camiadan Dursun gibi bir facia geçtiği için seviye o kadar düştüğü için onun kadar kötü olmamak başarı değil.Sen Galatasaray başkanıysan bütün transferleri yapacaksın.Sonra hoca sorumlu olur.
Kendini bize kitlemek için elinden gelen her şeyi yaptı.Emre Akbabanın karakterine söylenecek laf yok sakatlanmasa belkide çok iyi olurdu bilemeyiz ama 4 milyon euro ona vermektense 5 milyona trezege alınabilirdi hem o zaman diagne bu kadar gol atmazdı o kazığıda bize çakmamış olurlardı hep birbiriyle bağlantılı şeyler
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagneyi satamayınca bütün planlar anlıyorum bunun suçuda sadece yönetimin değil, tüm taraftarında aynı zamanında. Hepimiz adamın yorumlarla forumlarda mesaj atarak mafettik elimizden para eden tek oyuncuyu.Nagatomo ve marianonun son seneleri ffp deyiz 2 3 ere satacaktik
Diagne lig bittiği gibi 10+ ya satilacakti
İki bek alıp seri nzonzi +(forvet )
Bunlar Ağustos ortasına yetisecekti.
O zaman falcao ya da gerek kalmazdı.
Şuan biseler yaptık ama hep eksik gedik kaldı.
Fıtık ameliyatı olacakmış diyorlar ama kulüpten bir açıklama gelmedi henüzneden donduruluyor sözleşmesi
Atalay ilk 11 çıkacakmış,büyük fırsat
İkiside yanlış.Dandik bakkaldan dandik mala 13 tl veriyorsan eğer kaliteli mala da 5 tl bulacaksın kusura bakma Kerem CENGİZ kardeş
Fıtık ameliyatı olacakmış diyorlar ama kulüpten bir açıklama gelmedi henüz
Patladı o adam elimizde. Fazla dillendirilmiyor ama inanılmaz bir kazık diagne. Kap aciklamasina bile gercek rakamlar aciklanmiyor. Bu adamın kdv masrafini bile bize vurdular muhtemelen. Yani 14 milyon gibi paralar ödendi.Saçını daha 4 gun once sari kirmiziya boyayan adam bizden bu gelecek gunlerde ayrilmaz. Geciniz
sen bu kurtlar sofrasındanPatladı o adam elimizde. Fazla dillendirilmiyor ama inanılmaz bir kazık diagne. Kap aciklamasina bile gercek rakamlar aciklanmiyor. Bu adamın menajer masrafını bile bize vurdular muhtemelen. Yani 14 milyon gibi paralar ödendi.