Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftara kalsa her sezon kadro degismeli sonra biz niye iyi top oynamiyoruz auvvvvvv

Biraz avrupa futbolunu ve basarili takimlari takip edin!

Geçen hafta 4-5saatte bir yeni haber çıkıyordu Falcao ile alakalı. Gerçi çoğu olumsz haberlerin başlangıcıydı. İşte olumsuz tamamlandi gibi şu son haftada. O %99 rahat olun cümlesinden sonra gelmedi daha olumlu haberler. Geçmiş olsun yani

Okadar rezalet bir transferi planlamasi ki, gercekten inanilmaz.

Mariano ve Nagatomonun hala piyasasi var, Mariano cok rahat brazilyada oynayabilir, Nagatomo da Japonyada. Ayrilmak istemiyorlarsa. teklif edersin size 1m euro verim fesih yapalim, yada yeni kulubunuzde bir kisim maasina bu sene biz odeyelim diyebilirdin.

Onlarin yerine, Jetro Willems ve Sevilladan Corchiaya kiralayabilirdin ikisi cok ucuz kiraya gittiler.

Hocayı çok seviyorum ama kusura bakmasın Galatasaray ı çok daha seviyorum.Eğer iyi bir forvet stoper orta saha aldırmazsa şu 5 günde kendisinin de hatası olur.Almadılar diyemez.Masaya yumruğunu vuracaksın.Bu transferler yapılmadan başarılı olamayız diceksin.Olmadı çıkıp basın önünde mesajını vereceksin baskı altına sokacaksın yönetimi.Yönetim bugün gitsin benim umrumda değil yalandan şişirildiklerini görebiliyorum.Bu camiadan Dursun gibi bir facia geçtiği için seviye o kadar düştüğü için onun kadar kötü olmamak başarı değil.Sen Galatasaray başkanıysan bütün transferleri yapacaksın.Sonra hoca sorumlu olur.

Sevgili genç kardeşim, kusura bakma ama yazdığından ben şunu anladım, Galatasaray’ı değil kendini seviyorsun; tuttuğun takım şampiyon olup onunla arkadaşlarına çaka satmak, övünmek istiyorsun. Takımı değil yani kendini seviyorsun. Herşey kupa yada şampiyonluk değil. Ekonomik şartlar ortada, yönetimin işbilmezliği de cabası. Daha iyisi mi gelecek yönetime, hayır. Bu durumda hocanın da bizim kadar Galatasaray’ı sevdiğini, iç işleri bizden daha iyi bildiğini ve sorumluluk sahibi olduğunu bildiğimize göre, hocaya güvenelim.
Birlik olsa bu camia mayasında şampiyonluk olan bir camia ve her zorluğun üstesinden gelebilecek bir camia ve takım.. yeter ki biz birlik olup şımarıklık yapmayalım. Gerisi gelir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Akbabanın karakterine söylenecek laf yok sakatlanmasa belkide çok iyi olurdu bilemeyiz ama 4 milyon euro ona vermektense 5 milyona trezege alınabilirdi hem o zaman diagne bu kadar gol atmazdı o kazığıda bize çakmamış olurlardı hep birbiriyle bağlantılı şeyler

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendini bize kitlemek için elinden gelen her şeyi yaptı.
Taraftarım ayağına yattı.
Vitaminsizligine önlem almadı.
Her darbede yere düştü.
Sakatlığının 1 yıl süreceğini bilmesine rağmen sözleşme dondurma teklifinde bulunmadi.
Ne güzel memleket.

Nagatomo ve marianonun son seneleri ffp deyiz 2 3 ere satacaktik

Diagne lig bittiği gibi 10+ ya satilacakti

İki bek alıp seri nzonzi +(forvet )

Bunlar Ağustos ortasına yetisecekti.

O zaman falcao ya da gerek kalmazdı.

Şuan biseler yaptık ama hep eksik gedik kaldı.
Diagneyi satamayınca bütün planlar anlıyorum bunun suçuda sadece yönetimin değil, tüm taraftarında aynı zamanında. Hepimiz adamın yorumlarla forumlarda mesaj atarak mafettik elimizden para eden tek oyuncuyu.

Elif ne yaptıkda 16 milyon e etti bir şekilde satıldı ama taraftarda elif şöyle kötü böyle kötü diye hiç biryerde yazmadı. Suçu sadece yönetime atmayalım bence. Bizde suçluyuz.

Dandik bakkaldan dandik mala 13 tl veriyorsan eğer kaliteli mala da 5 tl bulacaksın kusura bakma Kerem CENGİZ kardeş
İkiside yanlış.
Bir malın dandik olduğunu biliyorsun.
Diğerinin de tarihinin geçmiş olduğunu biliyorsun.
İkiside alınmamalıydi.
Ikisiyle ilgilenmek bile hata.

Marcao-luyundama - samatha yolundan devam edecektik.

Saçını daha 4 gun once sari kirmiziya boyayan adam bizden bu gelecek gunlerde ayrilmaz. Geciniz
Patladı o adam elimizde. Fazla dillendirilmiyor ama inanılmaz bir kazık diagne. Kap aciklamasina bile gercek rakamlar aciklanmiyor. Bu adamın kdv masrafini bile bize vurdular muhtemelen. Yani 14 milyon gibi paralar ödendi.

Patladı o adam elimizde. Fazla dillendirilmiyor ama inanılmaz bir kazık diagne. Kap aciklamasina bile gercek rakamlar aciklanmiyor. Bu adamın menajer masrafını bile bize vurdular muhtemelen. Yani 14 milyon gibi paralar ödendi.
sen bu kurtlar sofrasından
çıkamazsan ona yanarım
melihoid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt