Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao transferinin yatması halinde forumdaki sarı üye popülasyonu şüphesiz artacaktır.
1566984145149.webp

süreçten bıktık ama gelirse yıkılır yine ortalık herkes çok mutlu olur.yönetime yine kızgın oluruz ama ben şahsen mutlu olurum.gelmezse eğer 4.hafta tribünleri çok dolu gormeyebiliriz ama gelirse o tribünler dolar yani evet sürecten bıktık ama hala herkes çok istiyor bence
Bence yinede iyi bi transfer donemi gecirdik. Rotasyonu 2 level yukari cektik en az + Seri & Nzonzi

Not: Bence Babelda yedekten oteye gidemez

o madde genel toplam gelir giderle alakalı yani store gelirinden stad gelirine kadar her şey işin içinde transferde sattığımız kadar almalıyız

Eylül 2 ye kadar mı bakılıyor ocak ayı transferde dahilmi bu konuda bilgin varmı acaba? Ocağa kadar süre varsa nasılsa biri satılır bence ara transfere kadar

Yarın mı gidiyorlarmış monacoya :) büyük başkan ve ekibi beni yine yanıltmadı şimdi kuradan sonra mevlütü açıklar bitiririz transferi

Bence yinede iyi bi transfer donemi gecirdik. Rotasyonu 2 level yukari cektik en az + Seri & Nzonzi

Not: Bence Babelda yedekten oteye gidemez
Eger Falcao transferini iyi yonetselerdi bu kadar malzeme verip taraftarı umutlandirmasalardi yildiz olmasa da bir forvetle çok iyi transferi dönemi geçirdik diyebilirdik.Ama yönetimin falcao transferi amatörce yönetmesi yüzünden şu an bu haldeyiz

Dede olacak yaştayım, dede de desen amcada desen kardeş de desen sorun değil. Nihayetinde yazdıklarından genç olduğun sonucuna vardım, ki yanılmış olabilirim. Senin yazdıklarından yola çıkarak bir sonuca vardım ve bunu için de müneccim yada meczup olmaya gerek yok. Ayrıca kızmaya da gerek yok. İnsanın kendisini sevmesi kadar doğal birşey de yok. Önce can sonra Canan deyimi boşuna değil.. yine de rahatsızlık verdiysem tüm yazdıklarımı geri alıyorum. Hiçbirşey bir insanı kırmaktan daha önemli değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böyle yazdığın için ben de söylediklerimi geri alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt