- 17 Eylül 2018
- 20.703
- 23.573
- 1.983
Emre Akbaba sakat olmasa Belhandanın yerinde denenebilirdi belki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu falcao işi kayseri maçında da puan kaybetmemize sebep olucak bu iş çözülmedigi sürece sıkıntı
Şeref aydın best kolpacı ever zaten , uğradığını gördünüz mü foruma?
Anca surat emojisi atsın
Bence yinede iyi bi transfer donemi gecirdik. Rotasyonu 2 level yukari cektik en az + Seri & Nzonzisüreçten bıktık ama gelirse yıkılır yine ortalık herkes çok mutlu olur.yönetime yine kızgın oluruz ama ben şahsen mutlu olurum.gelmezse eğer 4.hafta tribünleri çok dolu gormeyebiliriz ama gelirse o tribünler dolar yani evet sürecten bıktık ama hala herkes çok istiyor bence
Yuvarlanarak going işte seni sormalı :-)Selam rengim, how is it going? :-)
o madde genel toplam gelir giderle alakalı yani store gelirinden stad gelirine kadar her şey işin içinde transferde sattığımız kadar almalıyız
Anca surat emojisi atsın
Anca surat emojisi atsın
Bi an transfer bitti sandım renktaş yapma böyle şeyler :/oluyor mu?
Eger Falcao transferini iyi yonetselerdi bu kadar malzeme verip taraftarı umutlandirmasalardi yildiz olmasa da bir forvetle çok iyi transferi dönemi geçirdik diyebilirdik.Ama yönetimin falcao transferi amatörce yönetmesi yüzünden şu an bu haldeyizBence yinede iyi bi transfer donemi gecirdik. Rotasyonu 2 level yukari cektik en az + Seri & Nzonzi
Not: Bence Babelda yedekten oteye gidemez
Böyle yazdığın için ben de söylediklerimi geri alıyorumDede olacak yaştayım, dede de desen amcada desen kardeş de desen sorun değil. Nihayetinde yazdıklarından genç olduğun sonucuna vardım, ki yanılmış olabilirim. Senin yazdıklarından yola çıkarak bir sonuca vardım ve bunu için de müneccim yada meczup olmaya gerek yok. Ayrıca kızmaya da gerek yok. İnsanın kendisini sevmesi kadar doğal birşey de yok. Önce can sonra Canan deyimi boşuna değil.. yine de rahatsızlık verdiysem tüm yazdıklarımı geri alıyorum. Hiçbirşey bir insanı kırmaktan daha önemli değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi