Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nicoalas gonzales kiraliyalim satin alma opsiyonlu stuttgartdan adam 2 lige düstü kosa kosa gelir. 21 yasinda arjantinli. En azindan yedegimiz olur

Yurtiçinde vasat altı oyunculara paralar saçılırken bir kez olsun ffp ya da denge duydunuz mu?Ama her ne hikmetse yurtdışından transfer yapmaya çalıştığımızda hep gündeme getiriliyor.Albayrak dönemi yapılan yerli transferlerini ve özellikle Ciner ile yapılan alışverişleri merak ediyorum.
Ben mesela yabancı sınırı istenmesini evet biraz bizi durdurmak olabilir. Ama asıl nedeni ülkemize giren dövizin yabancı futbolcuya verilen bonservis ve maaş ile dışa çıkmasını istemeyenler var yukarıda o yüzden bunu istiyorlar bence.
Zaten Nihat Özdemir seçilmedi atandı. Göreve gelmeden öncede sonrada tek gündemi yabancı sınırı oldu.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su Diagne, Fenerin elinde olsaydi. Napip edip, elinden cikarmislardi, ha masa altindan Koc 1-2M ateslerdi ama adami satardi.

42 macta 30 gol atan adami satamiyoruz, saka gibi.

Ben mesela yabancı sınırı istenmesini evet biraz bizi durdurmak olabilir. Ama asıl nedeni ülkemize giren dövizin yabancı futbolcuya verilen bonservis ve maaş ile dışa çıkmasını istemeyenler var yukarıda o yüzden bunu istiyorlar bence.
Zaten Nihat Özdemir seçilmedi atandı. Göreve gelmeden öncede sonrada tek gündemi yabancı sınırı oldu.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olsun bakalım. Biz ne kural getirirlerse getirsinler bu ülkenin en büyük takımı olmayı başarırız onda sıkıntı yok. Önemli olan Avrupa'da adımızı yukarılara yazdırmak. O zaman da ben görürüm bunları...

La bunlar kura çekimine gidiyorlar ne falcaosu,monaco yetkilileriyle bırak görüşmeyi yanyana bile gelmezler. Klasik oyalama taktiği,transfer falan olmaz bu saatten sonra.

Belhanda fıtık olmuş şaka gibi. Feghouli de böbrek taşı mı ne olmuştu. Akbaba'nın 2 kere ayağı kırıldı. Niye hep böyle şeyler bizi buluyor? Zaten yönetimden dolayı Allah belamızı vermiş. Bir de sakatlıklarla uğraşıyoruz.

Vurup geçeceğimiz senede camiayı Falcao ismiyle gölgelemek büyük başarı. Muhtemelen Hocanın olmazsa üç dört alternatifi vardı ama yönetim işin şovunda tabi reklam yapacaklardı elinde patladı her zamanki gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt