Ismail Demirkul
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 316
- 130
- 238
Nicoalas gonzales kiraliyalim satin alma opsiyonlu stuttgartdan adam 2 lige düstü kosa kosa gelir. 21 yasinda arjantinli. En azindan yedegimiz olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben mesela yabancı sınırı istenmesini evet biraz bizi durdurmak olabilir. Ama asıl nedeni ülkemize giren dövizin yabancı futbolcuya verilen bonservis ve maaş ile dışa çıkmasını istemeyenler var yukarıda o yüzden bunu istiyorlar bence.Yurtiçinde vasat altı oyunculara paralar saçılırken bir kez olsun ffp ya da denge duydunuz mu?Ama her ne hikmetse yurtdışından transfer yapmaya çalıştığımızda hep gündeme getiriliyor.Albayrak dönemi yapılan yerli transferlerini ve özellikle Ciner ile yapılan alışverişleri merak ediyorum.
Dayanamadı sürece, saydı sövdüNe yazdin okuyamadim ama o kadar like aldigina gore sana katiliyorum.
Olsun bakalım. Biz ne kural getirirlerse getirsinler bu ülkenin en büyük takımı olmayı başarırız onda sıkıntı yok. Önemli olan Avrupa'da adımızı yukarılara yazdırmak. O zaman da ben görürüm bunları...Ben mesela yabancı sınırı istenmesini evet biraz bizi durdurmak olabilir. Ama asıl nedeni ülkemize giren dövizin yabancı futbolcuya verilen bonservis ve maaş ile dışa çıkmasını istemeyenler var yukarıda o yüzden bunu istiyorlar bence.
Zaten Nihat Özdemir seçilmedi atandı. Göreve gelmeden öncede sonrada tek gündemi yabancı sınırı oldu.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Su Diagne, Fenerin elinde olsaydi. Napip edip, elinden cikarmislardi, ha masa altindan Koc 1-2M ateslerdi ama adami satardi.
42 macta 30 gol atan adami satamiyoruz, saka gibi.
Adama bu maasi baska veren takim yok, ondan gitmek istemiyor. Bence yönetim 13M cok altinda teklifleri bile Kabul etti