Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumu böyle takip ediyorum.

EDDE_aCXUAEL3dz

ne istifası allah aşkına geçen seneki faciadan sonra çıkıp şunu diyen adamlar

Falcao gelsede artık 1 ay önceki sinerji olacağını sanmıyorum. Hele gelir iş yapamazsa bu sefer mümkünse klüpteki her adam bi zahmet defolabilir.

Bugun Falcao icin son gun. Bugun de olmazsa kesin yatmistir. Dua edelim de sadece Cagne'ye kalmayalim.

Anlatamadim bi türlü ffp elini kolunu bagliyor oyuncu alamiyoruz satmadan. Anca ya kiralarsin ya bonservissiz yada satip alirsin. Nasil iyi birini alacaz satmadan
Benim yazdığım mesajin çok bu konuyla alakası olduğunu düşünmüyorum.mesajımda forvete iyi paralar verilsin de demedim.ffp in hepimiz farkındayız yönetim de bunu biliyor buna göre bir planlama yapmaları gerekirdi.falcao sonuç olarak önceden planlanmis bir transfer değil yani eğer falcao transferi gündeme gelmeseydi kimi almayi düşünüyorlardi.kiralarsin ya da bonservisi düşük bizde is yapacak birini alırsın bilemiyorum.benim dedigim falcao transfer surecinin kötü yönetildiği.bu kadar şov yapilmasaydi kimse falcao nun olmamasına bu kadar tepki gostermezdi

Bu yönetime en çok sahip çıkılan zman da söyle bir mesaj yazmıştım alternatifleri dursun olduğu için göze iyi geliyor başarılı olacaklarını ummuyorum diye keşke yanılsaydım kesinlikle şu anki yönetim Galatasaray marka ve ağırlığını taşıyacak düzeyde değil..

Yönetime söyleyinde acele etmesinler, rahat rahat takılsınlar,beklesinler. Daha 5.5 gün var canımm. ABV

Ulan hiç bi haber bişey de çıkmıyor olumlu yada olumsuz. Abv yönetim gibi ya.
Artık çıkacak herhangi bir haber kalmadı aynı haberler çıkıp duruyor medya da sıkıldı artık millet kusma emojisi atıyor artık haberleri bir transfer nasıl mundar edilir gösterdi yönetim..

Şeref Aydın patladı ise bunun yanında kolpacı fatih terim kolpacı Mustafa cengiz kolpaci abdürrahim albayrak kolpacı Yusuf Günay da patladı. Bundan sonra yukarıdaki saydığım isimler de burada hiçbir söylediğine itimat edilmeyip mesajları spamlansın. Çünkü bunlar da yalan söylüyor.!!!! Kafalara bak pırıl pırıl. Bazı garip tipler de bu durumdan kendine övünç kaynağı sağlıyor. Bu yukarıda ki isimler transferde yada herhangi bir bilgide ilk ve en dip kaynaklar ki olayın ta kendileri. Bunlar bu şekilde patlarken dediklerini yapmazken bunlardan iki ci kulak olarak haber alan ki olduğu olmuştur olmadığı olmuştur bu adama patladı kolpa demek çok komik oluyor. Ne manyak adamlarsınız. Adam saat dk verse ertesi gün patladı kolpa oluyor. Sanki her dediği çıkacak diye sözleşme imzaladı. Size bilgi paylaşan size vakit ayıranlarda suç bence. Sözüm meclisten dışarı sözlerimin kime gittiği aşikar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt