- 27 Ocak 2010
- 139.383
- 105.714
- 5.648
Forumu böyle takip ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynağın Abdürrahim Albayrak herhaldeAldım bilgilere göre 99% bitmiş :-)
Benim yazdığım mesajin çok bu konuyla alakası olduğunu düşünmüyorum.mesajımda forvete iyi paralar verilsin de demedim.ffp in hepimiz farkındayız yönetim de bunu biliyor buna göre bir planlama yapmaları gerekirdi.falcao sonuç olarak önceden planlanmis bir transfer değil yani eğer falcao transferi gündeme gelmeseydi kimi almayi düşünüyorlardi.kiralarsin ya da bonservisi düşük bizde is yapacak birini alırsın bilemiyorum.benim dedigim falcao transfer surecinin kötü yönetildiği.bu kadar şov yapilmasaydi kimse falcao nun olmamasına bu kadar tepki gostermezdiAnlatamadim bi türlü ffp elini kolunu bagliyor oyuncu alamiyoruz satmadan. Anca ya kiralarsin ya bonservissiz yada satip alirsin. Nasil iyi birini alacaz satmadan
erhan abim kolpacılara ayar vermiş
gerçekleri söyleyen nadir insanlardan biri severek takip ediyorumBu adamı çok pis harcadılar
Artık çıkacak herhangi bir haber kalmadı aynı haberler çıkıp duruyor medya da sıkıldı artık millet kusma emojisi atıyor artık haberleri bir transfer nasıl mundar edilir gösterdi yönetim..Ulan hiç bi haber bişey de çıkmıyor olumlu yada olumsuz. Abv yönetim gibi ya.
Özledik reisi..
![]()