Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendine myc verebiliyor musun modcum?yav 1 tane mod var
saat yazıp duru
biz yazsak 1 ay myc
sal nöbetiyav 1 tane mod var
saat yazıp duru
biz yazsak 1 ay myc
sana bi deneyim eğer ceza veriliyorsakendine myc verebiliyor musun modcum?
Semâ'yı fazla mı döndün renktaş?sana bi deneyim eğer ceza veriliyorsa
kendime de denerim
kullanıcı: srfydn - ekşi sözlük üçüncü gönderi.l
link var mi
ben mod değilim. yani bağımsız değişken seçimin çooook yanlış modcum.sana bi deneyim eğer ceza veriliyorsa
kendime de denerim
gönüllerin modusunben mod değilim. yani bağımsız değişken seçimin çooook yanlış modcum.
sabah zaten yazmis vermemek icin direttigikullanıcı: srfydn - ekşi sözlük üçüncü gönderi.
Gönlüne girebildiysem ne mutlu modcum. Biz transfer yapar mıyız 2 eylüle kadar modcum?gönüllerin modusun
leyladan geçmek üzereyimSemâ'yı fazla mı döndün renktaş?
Şunu banlar mısınız? @Ünsal VardarArkadaşlar sizce Fenerbahçe gibi olur muyuz? Çok korkuyorum. Bugün bir kaç fenerli ile konuştum da bizle dalga geçtiniz aynısını yaşayacaksınız dedi. Siz ne düşünüyorsunuz.
tabii kiGönlüne girebildiysem ne mutlu modcum. Biz transfer yapar mıyız 2 eylüle kadar modcum?
we have demokrasi, they dont!Arkadaşlar sizce Fenerbahçe gibi olur muyuz? Çok korkuyorum. Bugün bir kaç fenerli ile konuştum da bizle dalga geçtiniz aynısını yaşayacaksınız dedi. Siz ne düşünüyorsunuz.
Zannetmiyorum. Ritm bulamadık o kadar,iki maçtan 6 puanda alabilirdik. Geçen senede pek iyi başlamamıştık. Fener tırt,altıncı hafta görürsün.Arkadaşlar sizce Fenerbahçe gibi olur muyuz? Çok korkuyorum. Bugün bir kaç fenerli ile konuştum da bizle dalga geçtiniz aynısını yaşayacaksınız dedi. Siz ne düşünüyorsunuz.
Düğünlerde 70lik takarız artık.70 lik rakı 200 lira olmuş hala transfer bekleyen var.
we have demokrasi, they dont!