Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.739
- 101.916
- 5.238
satar mıyız?tabii ki
hayır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satar mıyız?tabii ki
hayır
adamın teki çıkmış bu sene haddimizi bilerek oynamalıyız, ezileceğiz diyor banlanmıyor. ben bunu dedim diye banlanırsam yazıklar olsun.Şunu banlar mısınız? @Ünsal Vardar
neyimizisatar mıyız?
Yallah antuyaadamın teki çıkmış bu sene haddimizi bilerek oynamalıyız, ezileceğiz diyor banlanmıyor. ben bunu dedim diye banlanırsam yazıklar olsun.
We dont have democracy. Dont believe in @Emrah Duvar.adamın teki çıkmış bu sene haddimizi bilerek oynamalıyız, ezileceğiz diyor banlanmıyor. ben bunu dedim diye banlanırsam yazıklar olsun.
Kalanlarımızıneyimizi
ebelerini de.Arkadaşlar sizce Fenerbahçe gibi olur muyuz? Çok korkuyorum. Bugün bir kaç fenerli ile konuştum da bizle dalga geçtiniz aynısını yaşayacaksınız dedi. Siz ne düşünüyorsunuz.
Meşruti monarşi?
Arkadaşlar sizce Fenerbahçe gibi olur muyuz? Çok korkuyorum. Bugün bir kaç fenerli ile konuştum da bizle dalga geçtiniz aynısını yaşayacaksınız dedi. Siz ne düşünüyorsunuz.
Kaç kere denedin bunu
3 gün önce üye olup bununla yanıp tutuşman takdire şayan bir davranış.Arkadaşlar sizce Fenerbahçe gibi olur muyuz? Çok korkuyorum. Bugün bir kaç fenerli ile konuştum da bizle dalga geçtiniz aynısını yaşayacaksınız dedi. Siz ne düşünüyorsunuz.
Duman olacak gibi duruyorsun sn.Duman.Arkadaşlar sizce Fenerbahçe gibi olur muyuz? Çok korkuyorum. Bugün bir kaç fenerli ile konuştum da bizle dalga geçtiniz aynısını yaşayacaksınız dedi. Siz ne düşünüyorsunuz.
Olmayiz. Biz o sokuklar gibi degiliz.Arkadaşlar sizce Fenerbahçe gibi olur muyuz? Çok korkuyorum. Bugün bir kaç fenerli ile konuştum da bizle dalga geçtiniz aynısını yaşayacaksınız dedi. Siz ne düşünüyorsunuz.
Gözler Abdülhamit'i aradı bi'..Meşruti monarşi?
Arkadaşlar sizce Fenerbahçe gibi olur muyuz? Çok korkuyorum. Bugün bir kaç fenerli ile konuştum da bizle dalga geçtiniz aynısını yaşayacaksınız dedi. Siz ne düşünüyorsunuz.