- 1 Mayıs 2018
- 57.851
- 48.628
- 3.873
Vasfi suan napiyor acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teyitli ustad teyitli Twitter xyz olsa gsc ozel yazmazdimMusap uçak muhabbeti levent abi teyitli mi yoksa twitter da falan mı gördün
Fıstık dediğin 2 kolu ve bacağımı var diğer türlü aklıma gelenler 100 TL tutmaz
55 liralık fıstık mı aldın reis![]()
Euro ile mi aldın r'taş?
Yav nerede dedim ağır ve hantal diye.Eee tamam sen de kabul ediyorsun işte ağır ve aşırı hantal olduğunu. Daha ne? Ben de biliyorum Nice ve Fulham'da iyi olduğunu ve iyi bir kumaşı olduğunu. Ama kumaş orta saha oyuncusu için çok da önemli değil artık. Sonuçta Selçuk İnan'daki kumaş kimsede yok. Adam 2011-2013 arası neler neler yaptı. Ama son 5 yıldaki halini görüyoruz. Fizik olmadan orta saha olamazsın bu devirde. Umarım Fransa'daki fiziğine ulaşır da orta sahamıza level atlatır.
Futboldan anlayanlardan scout ekibi mi kuracanSeri'yi Konya maçında beğenmeyenler kendini belli etsin bir zahmet. Bir eleme yapmam gerekiyor.
hocam seri bunun çok daha fazlasında kaliteli bir adam. korkak oynadı , top sürmedi sorumluluk almadı , ama bu kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez , tutuk sadece
Ejder meyveli smoothie de alsaydınKırmızı tuborg parlament kaju fıstığı
Kazansın. Zaten yapacak bir şey yok artık adamın kendisini toplamasını beklemekten başka. Ama biz Konya maçındaki oyuna berbat demezsek, üstüne çok iyiydi dersek adam o şekilde oynamaya devam eder. Gerçekleri konuşalım ki şu forumda daha objektif analiz edebilelim durumumuzu. Sizin yaptığınız Fenerbahçeliler'in yaptığı olay. Onlara kalsa takım dünya yıldızından geçilmiyor. Bizim bu hataya düşmememiz gerekiyor. Yanlışları, eksikleri rahat rahat söylememiz gerekiyor ki birileri bir şeyleri düzeltsin. Bu Seri olur, Mustafa Cengiz olur, Abdurrahim Albayrak olur, Fatih Terim olur, Ahmet olur, Mehmet olur.Orta sahada herkes değişiyor adam biraz zaman kazansın
Güzel fikirFutboldan anlayanlardan scout ekibi mi kuracan
Seriden bahsediyorsan berbat falan degildi. Hatta karti saymazsak bence cok iyiydi...Çok net söylüyorum berbattı. Hatta berbattan daha kötü bir kelime varsa oydu. Bu kadar Pollyanna olmayın.
Ciddi bir gazete manulonjon gibi değilBu Lequ bilmem ne nasıl bi gazete doğru mu
Falcao'daki süreci bire bir aktardılar gerçektenCiddi bir gazete manulonjon gibi değil
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
O zaman daha da facia. Ben iyiye yormuşum senin yorumu renktaş.Yav nerede dedim ağır ve hantal diye.![]()
Hoaaydaaa.
Kumaş filan demiyorum, birine ağır ve hantal demekle bizde tutuk oynuyor demek aynı şey mi? Adam ağır değil sadece uyum süreci yaşıyor diyorum.