Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eee tamam sen de kabul ediyorsun işte ağır ve aşırı hantal olduğunu. Daha ne? Ben de biliyorum Nice ve Fulham'da iyi olduğunu ve iyi bir kumaşı olduğunu. Ama kumaş orta saha oyuncusu için çok da önemli değil artık. Sonuçta Selçuk İnan'daki kumaş kimsede yok. Adam 2011-2013 arası neler neler yaptı. Ama son 5 yıldaki halini görüyoruz. Fizik olmadan orta saha olamazsın bu devirde. Umarım Fransa'daki fiziğine ulaşır da orta sahamıza level atlatır.
Yav nerede dedim ağır ve hantal diye. 😂 😂 Hoaaydaaa.

Kumaş filan demiyorum, birine ağır ve hantal demekle bizde tutuk oynuyor demek aynı şey mi? Adam ağır değil sadece uyum süreci yaşıyor diyorum.

gurrpegi öyle yazmışsa ver kırmızıyı denebilir, hayırlı olsun.

Şeref Aydın konusunda da şöyle, iyi ya da kötü birşey demiyoruz. Kendisi yazmış; Belhanda fıtık ameliyatı olacak sözleşmesi dondurulacak diye, sonrasında antramana çıktı Belhanda. goygoy mu yapıyor yanlış bir bilgi mi aldı kaynağından bilemiyorum.
Ben kimseyi ne göklere çıkarırım ne de yerden yere vururum.

hocam seri bunun çok daha fazlasında kaliteli bir adam. korkak oynadı , top sürmedi sorumluluk almadı , ama bu kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez , tutuk sadece

aynen dogru ve bu adam sadece konya macında oynadı diger macta hoca ne yaptı defansın önüne gömdü adamı stoper gibi oynattı

bu adamın şu an kenya macında gördügümüz potansiyelinin yarısı

adama yavaş dediler baska bisey deseler neyse ama yavas denilecek en son adam sneijerden sonra top ayagına gelmeden düsünüp pas atan oyuncu var takımda

göremeyenler dogru macları izlesinler derim.

Orta sahada herkes değişiyor adam biraz zaman kazansın
Kazansın. Zaten yapacak bir şey yok artık adamın kendisini toplamasını beklemekten başka. Ama biz Konya maçındaki oyuna berbat demezsek, üstüne çok iyiydi dersek adam o şekilde oynamaya devam eder. Gerçekleri konuşalım ki şu forumda daha objektif analiz edebilelim durumumuzu. Sizin yaptığınız Fenerbahçeliler'in yaptığı olay. Onlara kalsa takım dünya yıldızından geçilmiyor. Bizim bu hataya düşmememiz gerekiyor. Yanlışları, eksikleri rahat rahat söylememiz gerekiyor ki birileri bir şeyleri düzeltsin. Bu Seri olur, Mustafa Cengiz olur, Abdurrahim Albayrak olur, Fatih Terim olur, Ahmet olur, Mehmet olur.

1567029020671.webp

Bugün Monaco'da resmi imzalar atılır ve resmi açıklama gelir CL kurası sırasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt