Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende almanyada yasiyorum ama burdaki bazi "almanci"türkleri görseniz kusarsiniz
Cogu somar görgüsüz kendi bi bok sanan tipler hele hele genc yasta olanlar
Bazen yabanci olsam irkci olurdum diyorsunuz o derece!
Yani benim gibi almanyada yasayanlar hicde alinmasin almanci almanci söylendiginde ergen görgüsüzler kötü imaj yaratiyor yapcak birsey yok

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğitim.. Batı avrupaya göçen Türk toplumun çoğuluğu düşük eğitim veyahut eğitimsiz kişiler. Bunların çocuklarınında düşük seviyede zeka ve düşük seviyede kültüre sahip olma şansı hayli yüksek.

Son düzenleme:
O.ç'nin biri telefonda küfür etti diye nerelere geldi konu anasını satayım. Bilmesek Türkiye'de herkes fularla dolaşıyor sanacağız. Bir telefon konuşması yüzünden bütün gurbetçileri genelleyerek "yok Almancılar şöyledir, böyledir" demek ne alaka? Ben gurbetçi değilim ama bu yapılan terbiyesizlik.

Bence bu Türkiye'nin seviyesi değil Almanya'nın seviyesinin düştüğünü gösteriyor.
Arada fark yok. Bu telef9ndan cok daha kotu seyler Turkiye'de olmuyormu? Gecen hafta kac kadin olduruldu? Yavru kopegin bacaklari Turkiye'de kesilmedi mi? Telefon Almanya'dan acilmis, acilmamis sadece detay. Edeo, kultur, gorgu, bilgi altyapisi cokmus bir ulke olduk. Millet itligin pesinde, efendi olmak daha zor ve gercek guc sahibi olmaktir halbuki.

Biz kızabiliriz biz eleştirebiliriz biz bu kulübün taraftarıyız iyiliğini isteriz ama..

Ulan it oğlu it sen kimsin Galatasaray 2.başkanı ile bu şekil konuşuyosun? Falcao transferi bizi ilgilendirir sıçtığımın boku. Sen o almanya'dan buralara gel sana bi ağız burun nakli yapalım

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç ve ya Fikret Orman aynı duruma düşse ana avrat giydiriyorduk şu an ikisine de. İlginç bir şekilde Albayrak'ın yaptığı şu amatörlük savunuluyor. Sövmesinde sıkıntı yok, ben Albayrak'ın 10 katı sövdüm çomarı görünce ancak baktın saçma salak bir durum içindesin, muhattap olma hiç, kapat telefonu sonra söv. Ne derseniz deyin Galatasaray ikinci başkanına şu hareket YAKIŞMIYOR! Bir değil iki değil yeter. 2 like alacağım diye anasına sövdürten çomarın yaptığı hareket zaten falso ama Albayrak'ın yaptığıı normal değil, savunlacak bir şey hiç değil.

Kimse bu fenerli yavsagi savunmuyor. Ama bu 'almanci' laf'i bizi oldukca üzüyor, zaten burda yabanciyiz, Türkiye de ise 'almanci', yani anliyacaginiz arada kalmis bir milletiz. Tabi 'almanci' arasinda çomar orani yuksek, bunu kendim de görüyorum ama genelleme yapmaniza hiç gerek yok.

Aslında uygun yer de var o sokakta. Eski Lula'nın yeri filan.

GSC Bar mı açsak, napsak. :oops:
gül parkında içerken
dayının biri geldi şişeyi kırdı bizimkiler bunu indirdi
sonra polis geldi

elimde bira şişesiyle starbucksa koştum :asd:

bizden sonra herkes orada takılmaya başladı ama sanırım rahat içirtmiyorlar
gidip beste söylüyoruz
çaRşı konya felan orada takılıyor ben uni tişörtünü çekip tek gidiyorum kapışıyoruz felan
keyifli yer idi artık takılmıyorum oraya tabii
tren garının otoparkı çok iyi
herkes orada takılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt