Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.554
- 7.008
- 1.513
Survivor Adem vs Serhat mevzusu forumda yaşanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende almanyada yasiyorum ama burdaki bazi "almanci"türkleri görseniz kusarsiniz
Cogu somar görgüsüz kendi bi bok sanan tipler hele hele genc yasta olanlar
Bazen yabanci olsam irkci olurdum diyorsunuz o derece!
Yani benim gibi almanyada yasayanlar hicde alinmasin almanci almanci söylendiginde ergen görgüsüzler kötü imaj yaratiyor yapcak birsey yok
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim forum transfer olacagini anlar ve dolusurlar buraya sen yenisin galiba yigenimNe alaka transferi biz mi yapıyoruz? Ya da akşam haber çıkıp hareketlendiğinde ne değişiyor ?
Aslında uygun yer de var o sokakta. Eski Lula'nın yeri filan.starbucks sokağının o tarafa 2-3 tane yapacaklar
yeni yola da 1-2 tane sallayacaklar
ama bura konya
hayal kurmayalım
heeeee
bizim hayallerimiz dünyadan büyük
biz de napalım sokaklarda içiyoruz![]()
Abdül Başkanım'a yakıştıramadığım tek şey hayat kadınlarıyla tersten ilişkiye girmesi sadeceAbdürrahim'i arayan, küfreden, üstüne bu videoyu servis eden yavşakların hepsine az bile sövmüş Abdürrahim. Bir de gelip o adamı savunmayın.
Arada fark yok. Bu telef9ndan cok daha kotu seyler Turkiye'de olmuyormu? Gecen hafta kac kadin olduruldu? Yavru kopegin bacaklari Turkiye'de kesilmedi mi? Telefon Almanya'dan acilmis, acilmamis sadece detay. Edeo, kultur, gorgu, bilgi altyapisi cokmus bir ulke olduk. Millet itligin pesinde, efendi olmak daha zor ve gercek guc sahibi olmaktir halbuki.Bence bu Türkiye'nin seviyesi değil Almanya'nın seviyesinin düştüğünü gösteriyor.
Süreç 50 gün sürünce Kap gelmeden artık kimsenin burada hareketleneceğini düşünmüyorum dayıBizim forum transfer olacagini anlar ve dolusurlar buraya sen yenisin galiba yigenim
bu bilgiyi nerden edindin üstat :red:Abdül Başkanım'a yakıştıramadığım tek şey hayat kadınlarıyla tersten ilişkiye girmesi sadece![]()
Suyun sesini duyuyor musun yeğen??Süreç 50 gün sürünce Kap gelmeden artık kimsenin burada hareketleneceğini düşünmüyorum dayı
Abdül Başkanım'a yakıştıramadığım tek şey hayat kadınlarıyla tersten ilişkiye girmesi sadece![]()
gül parkında içerkenAslında uygun yer de var o sokakta. Eski Lula'nın yeri filan.
GSC Bar mı açsak, napsak.![]()