Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo da suclu ama kim bilir ne kadar parasi var ama numarayi degistirmeyecek kadar cahil veya cimri
Sonra ergen ergen islerle ugrasmak zorunda kaliyor

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sen firma ve iş sahibi isen numaranı kolay kolay değiştiremezsin...önemli kişulere numaranı dağıtıyorsan asla değiştiremezsin...birde arandığı numara bence işleri için kulandığı numaradır...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Adamı telefonundan arıyor ve bunun anlamı bu konuşmanın kamuoyu önünde değil de özelde yapılmış bir görüşme. Kısacası Abdurrahim beyin özeli. Özelde kim ne yapıyorsa yapar, kimseyi ilgilendirmez amaa bu özel konuşmayı paylaşmak hem ayıptır hem de suç.. özel hayatın gizliliğinin ihlali..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Not editleyemiyorum nedende alıntı yaptım.
Her ne olursa olsun küfür hoş karşılanmamalı diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İster inanın ister inanmayın önce Diagne olayı şimdi bu kesinlikle tesadüf değil

Telefon no nasıl buldular diyorsunuz ya acaba o telefon numarasını kim dağtıyor ?

Ben videoda söven mala sahip cikmiyorum. Ona hakaret edecegim diye kullandigin sacma kelimeye tepki gösterdim. Bunu anlamayacak kadar beyin yok demek ki. Senin gibilerinide görüyoruz. Türkiyeden gelip sonradan Almanyaya yerlesenlerin yüzde 90i burada alkol, kumar, pavyon islerinde kaybolup gidiyorlar. Öyle düsündügün gibi degil buralar. Okulda ögretmiyorlar dilini. Önce insan olun. Etnik degerimizi asagilayan sensin cünkü senin gibilerinden dolayi o "Almanci" dediklerin kendi ülkesine ve milletine küsüyor. Burada dislanarak büyü, ülkende birkac euro harcamak icin burada essek gibi calis 11 ay bide "Almanci" desinler. Sen kim oluyorsun. Edepli ol, ahlaksizlik etme, haddini bil. Ailen sana hicbirsey ögretmemis belli.

Ben isvicrede yasiyorum :))))

Albayrak başkan mükemmel sövmüş ilk defa içten tebrik ediyorum. 1 yavşak fenerliye başkanımızı yedirecek değiliz. Transfer beceriksizliği için biz kendi içimizde eleştiririz kimseye bok yemek düşmez.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim nerde sövmüş? Fenerliler bok yemesin 6 sene sonra 2 hafta oynanan ligde lideriz diye havaya girmiş salak oğlu salaklar.

Arada fark yok. Bu telef9ndan cok daha kotu seyler Turkiye'de olmuyormu? Gecen hafta kac kadin olduruldu? Yavru kopegin bacaklari Turkiye'de kesilmedi mi? Telefon Almanya'dan acilmis, acilmamis sadece detay. Edeo, kultur, gorgu, bilgi altyapisi cokmus bir ulke olduk. Millet itligin pesinde, efendi olmak daha zor ve gercek guc sahibi olmaktir halbuki.
Ben senin söylediğin bu olay üzerinden bir espri yaptım sadece. Ama şu olayı örnek gösterip Türkiye'nin gelişimini kültür seviyesini özetlemen yanlış. Adam (Kusura bakmayın ağız alışkanlığı) belli ki yurt dışında yetişmiş büyümüş oranın eğitimini almış biri. Bunun üzerinden Türkiye'deki sosyal yapıyı eleştiriyorsun.

Bu arada diğer söylediğin konularda haklısın. Türkiye'de yaşanan kadın cinayetleri tacizler tecavüzler vs. bunları örnek gösterip bu yorumu yapsan sana %100 hak veririm. Ancak bu yaşananlar Türkiye'de yıllardır yaşanan olaylar ne yazık ki... Sadece teknoloji ve sosyal medyanın gelişmesiyle bu haberlerin halka yayılma hızı çok daha fazla oldu. Atıyorum bundan çok uzun yıllar önce de töre cinayetleri vardı. Kadın ölümleri boşanmalar ve aldatmalar bukadar çok olmadığı için belki sayısı daha azdı ama kadın şiddeti her daim vardı bu ülkede.

Keşke bu olaylar hiç yaşanmasa eğitim seviyesi gün geçtikçe daha da artsa... Neyse bu konular çok daha derin ve uzun soluklu. Burası da yeri değil sanırım.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KARŞIMIZA MAN.CITY, BAYERN MUNIH, BARCELONA ÇIKMASINI BEKLEYEN YAVŞAKLARA ŞUNU DEMEK İSTİYORUM

--ULAN DANGALAKLAR, ORASI ADI ÜSTÜNDE ŞAMPİYONLAR LİGİ. BU TAKIMLARLA OYNAYACAĞIMIZI BİLE BİLE GİDİYORUZ ORAYA. GAZİŞEHİRİ YENİP ŞAMPİYONLUK NİDALARI ATAN VİZYONSUZLAR.. ORADAKİŞ TAKIMLARDAN 5 DE YİYEBİLİRİZ. BU TAKIMLAR BİRBİRLERİNE BİLE BU KADAR GOL ATABİLİYOR. BUNLARIN BİZE ÇIKIP YENİLMEMİZİ BEKLEYEN ANDAVALLAR, ŞAMPİYON OLUN BİZİM KADAR, BİZİM KADAR BU TAKIMLARI YENİN, ONDAN SONRA KONUŞUN. AMA İŞTE VİZYON FARKI. BİZ HER SENE ORALARDAYIZ. İT GİBİ BİZİM ŞAMPİYONLUĞUMUZU İZLEYECEKSİNİZ.İT GİBİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BİZİ İZLEYECEKSİNİZ. ŞİMDİ UZAYIN.

Falcao gelişmeleri neler özet geçicek var mı?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt