Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Kral gorusmeye boyle baslamistir
Dünyanın en nazik küfreden insanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral gorusmeye boyle baslamistir
Yine kulüple görüşmeden önce oyuncuya gitmemişlerdir heralde o kadar değildir umarım.Akşam monaco ile görüşme varmış
Gece KAPı olabilir
Hows life m8player ul total crap.
Gerekli hareketlilik oluştu mu sence renktaşses dahi yok bugün bir şey olacağını zannetmiyorum
Bence önce defansif görevlerini tam yapsın top çevirme kısmını başkasına bıraksa da olur. Çok fazla adam kaçırmaya başladı,şampiyonlar ligine bu performansıyla çıkılmaz.@Emir Sato ustad seni severim ama marcaoyu cok gomuyon be. Konya macında oynasa idi oyle kağnı gibi top çevirmezdik.
Ahmet Çalık kadar mı?phil jones kazmanın önde gideni arkadaşlar saçmalamayalım
@Emir Sato ustad seni severim ama marcaoyu cok gomuyon be. Konya macında oynasa idi oyle kağnı gibi top çevirmezdik.
Bence önce defansif görevlerini tam yapsın top çevirme kısmını başkasına bıraksa da olur. Çok fazla adam kaçırmaya başladı,şampiyonlar ligine bu performansıyla çıkılmaz.
Önce defansif işlerini halletsin sonra top çevirir.bunla luyindama takımın yıldızı gibi oynamaya kalkışmaya başladı takımın şirazesi kaydı.ama luyindama son maç basit oynadı belli ki uyarıyı almış.stoper dediğin haddini bilecek@Emir Sato ustad seni severim ama marcaoyu cok gomuyon be. Konya macında oynasa idi oyle kağnı gibi top çevirmezdik.
Önce defansif işlerini halletsin sonra top çevirir.bunla luyindama takımın yıldızı gibi oynamaya kalkışmaya başladı ama luyindama son maç basit oynadı belli ki uyarıyı almış.stoper dediğin haddini bilecek
Bu sezona çok kötü başladığı gerçeğini değiştirmiyor malesef. Umarım 2. yarıdaki performansına bir an önce döner diyelim.yav biz cl stoperi alamayız.Ancak cl oynayıp satacak stoper alırız.Marcao da o adam işte.Herif ikinci yarı dunya kadar iyi maç oynadı şimdi saymayayım hepsini
Konyaspor formasi lazim benim oglana ucuz yollu konyadaysaniz bulabilirmiyiz.Gonya tayfasi olarak beni disarda tutma cabalari he..
Yazdim bunu bir kenara