Mehmet Salih
Sarı Üye
- 16 Ağustos 2011
- 564
- 337
- 1.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce defansif işlerini halletsin sonra top çevirir.bunla luyindama takımın yıldızı gibi oynamaya kalkışmaya başladı takımın şirazesi kaydı.ama luyindama son maç basit oynadı belli ki uyarıyı almış.stoper dediğin haddini bilecek
Şl de bizi yerler bu şekilde oynamaya devam ederse.gidişatı kötü sadece bunu söylüyoruz.ramos bile bunlar kadar topla oynama sevdalısı değilçok laubali oynuyor bazen kabul ama defansif olarak da kötu değil ki. 23 yaşında olan adamı hemen yememek lazım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şl de bizi yerler bu şekilde oynamaya devam ederse.gidişatı kötü sadece bunu söylüyoruz.ramos bile bunlar kadar topla oynama sevdalısı değil
Eski hesabınızı söyleyin verelim giremiyorsanız.Bana pm atarsınızS.a renkdaşlar yıllar sonra yeniden foruma geldim. İnşallah ayağım uğurlu gelir Falcao açıklanır bu nöbette![]()
Yine azaltmıştı bence önceden sürekli yapıyordu luyindamaSon maçta bile bu son haftalarda yaptığı saçma top kayıplarından birini yaptı. Adamı çalımlamaya çalışıp kontra atağa neden oldu. Neden böyle hareketlere giriyor anlamadım.
Ha bu akuşam bizimle döneysun
Bireysel hatadan da çok yediriyorlar bizezaten yiyecekler. Kimi alsan bu takım savunması ile yerler.