Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19:05'de her şey belli olur.Kap gelmezse %90 yatmış demektir, 9-12 arası transferin yattığına dair açıklama gelir.

Ben arfa getirirlerse şaşırırım ve gerçekten gol rekoru kırarlar
Hem yeme hem atma

Takıma 1 tane de kanat lazım, biz Babel+Onyekuru yazarken Onyekuru'ya ne gerek var yazanlar nerede

buradayım daha 3-5 verip falcaoyu alamıyoruz onyekuruya nasıl 15 verecektik bu işler fm oynar gibi olmuyor maalesef o kadar talibi olan adamı mal değiller bize kiralamadılar da zaten..

Takıma 1 tane de kanat lazım, biz Babel+Onyekuru yazarken Onyekuru'ya ne gerek var yazanlar nerede
Biz bunu soyledigimizde hiz fetisiniz var diye sacma sapan elestiriler geliyor garry bruma ve onyekuru bizde cift haneli rakama ulasmislar ikisinden iyi paralar kazanmisiz bu yoldan devam etmek gerekiyorken topu ayagina isteyen 33 yasindaki adama para dokuyoruz emre mor hepsinden iyi diyorlar gorelim bakalim sezonu kac golle kapatacak

buradayım daha 3-5 verip falcaoyu alamıyoruz onyekuruya nasıl 15 verecektik bu işler fm oynar gibi olmuyor maalesef o kadar talibi olan adamı mal değiller bize kiralamadılar da zaten..
Onyekuru örnek, yedek kanat alınabilirdi o tarz kiralama, ben de biliyorum Onyekuru'nun bu şartlarda olmayacağını

Falcao işi bence son gune kadar belli olmaz. son gunu bekleyin

Bir yerden emir mi aldılar çıksın açıklasınlar artık yahu bu kadar plansızlık gerzeklik olmaz günler boş geçiyor

Belhanda yokken iç sahada bile aksıyoruz, adamlar belhanda gitsin diyor, gerçekten futboldan anlamayan dolu forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt