Kaan Yaman
Sarı Üye
- 31 Ocak 2019
- 504
- 506
- 588
19:05'de her şey belli olur.Kap gelmezse %90 yatmış demektir, 9-12 arası transferin yattığına dair açıklama gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru vari bir kanat kesinlikle şart oğlu şartTakıma 1 tane de kanat lazım, biz Babel+Onyekuru yazarken Onyekuru'ya ne gerek var yazanlar nerede
Takıma 1 tane de kanat lazım, biz Babel+Onyekuru yazarken Onyekuru'ya ne gerek var yazanlar nerede
Gitmeyecek zaten, en iyi oyuncumuzteklif gelmediği için gitmiyor
Biz bunu soyledigimizde hiz fetisiniz var diye sacma sapan elestiriler geliyor garry bruma ve onyekuru bizde cift haneli rakama ulasmislar ikisinden iyi paralar kazanmisiz bu yoldan devam etmek gerekiyorken topu ayagina isteyen 33 yasindaki adama para dokuyoruz emre mor hepsinden iyi diyorlar gorelim bakalim sezonu kac golle kapatacakTakıma 1 tane de kanat lazım, biz Babel+Onyekuru yazarken Onyekuru'ya ne gerek var yazanlar nerede
Belhanda gitmeyecek, takımı en çok sahiplenen, en çok iş yapan oyuncusunu satacağımıza inanan mı var
Onyekuru örnek, yedek kanat alınabilirdi o tarz kiralama, ben de biliyorum Onyekuru'nun bu şartlarda olmayacağınıburadayım daha 3-5 verip falcaoyu alamıyoruz onyekuruya nasıl 15 verecektik bu işler fm oynar gibi olmuyor maalesef o kadar talibi olan adamı mal değiller bize kiralamadılar da zaten..
19:05'de her şey belli olur.Kap gelmezse %90 yatmış demektir, 9-12 arası transferin yattığına dair açıklama gelir.
Kaynak?Forvet arayışlarına başlamışız.

Onyekuru örnek, yedek kanat alınabilirdi o tarz kiralama, ben de biliyorum Onyekuru'nun bu şartlarda olmayacağını
Bahri r yaptı![]()
Yuh fb ben arfayi da almis.
Altay
Isla zanka rami dirar
Tolga emre
Ben arfa kruse garry
Muric
iyi kadro oldu baya